Beyoğlu'nda Suriyelilerin yaşadığı binada yangın

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlunda Suriyelilerin yaşadığı binada yangın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 15:01

BEYOĞLU’nda 9’u çocuk 16 Suriyeli, kaldıkları binada çıkan yangında ölümden döndü. Paniğe kapılarak ikinci kattan atlayan bir kadın, hafif yaralandı. Yaralı kadın ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Bülbül Mahallesi, Yeni Kafa Sokak 36 numarada bulunan Suriyeli ailelerin kaldığı iki katlı binada saat 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle paniğe kapılan Suriyeli bir kadın, evin ikinci katından kendini aşağıya attı. Yaralanan kadın , kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan kadın tedaviye alındı. Yangına, Beyoğlu ve Şişli itfaiye ekipleri tarafından müdahale etti.

Söndürme çalışmaları sürerken evde yaşayanlaradan Bedran Keleş dumanların arasında, binaya girdi. Aile fertlerinin evden çıktığına emin olan genç, dışarıya çıktı. Yangınla ilgili Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üç aydır Beyoğlu’nda bu evde kaldığını söyleyen Suriyeli Bedran Keleş, yarı Türkçe ve Arapça, "Evde. Babam, kardeşlerim ve çocuklar vardı. Toplam 9’u çocuk 16 kişiydik. Nasıl olduğunu anlamadık. Bacım ikinci kattan atladı. İçeride eşyalarımız ve 10 bin liramız vardı. Soba kullanmıyorduk" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!