Beyoğlu’na 6 acil müdahale aracı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’na 6 acil müdahale aracı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 15:27

BEYOĞLU Belediyesi, şikayetlere anından yanıt vermek amacıyla, kasasından rengine kadar kendi ekibine dizayn ettirdiği 6 acil müdahale aracını hizmete soktu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 444 0160 numaralı Alo Beyoğlu Hattı ile vatandaşlara, yol bakımdan temizliğe dek pek çok alanda daha hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

BÖLGESEL EKİPLER HALİNE GETİRDİK

Araçların tanıtımı ile ilgili İstiklal Caddesi Beyoğlu Sanat Galerisi’nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Ahmet Misbah Demircan “Arkadaşlarımız 1 yıldır bu proje üzerinde çalıştı. Her şeyi dizaynı, renklerine kadar ekibimize ait. Bu nedenle çok gururluyuz. Bu nedenle tıpkı zabıta hizmetlerinde olduğu gibi, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 6 acil müdahale aracını bugün hizmete sunuyoruz. Fen işlerinin koordinasyonunu bölgesel ekipler haline getirdik. Temizlikte olduğu gibi. Fonksiyonel ve operasyonel araçlar. İçerlerinde her türlü malzeme hazır. Çözümü hemen arazide üretebiliyor. Vatandaşlar arayıp zabıtayı çağırabiliyorsa, artık Fen İşlerimizi de bu mobil sistemi içinde anında çağırabilecekler” dedi.

Ahmet Misbah Demircan, “Eskiden şikayetler not kağıtlarını yazılır anons edilir. Bir kısmına bakılır bir kısmı insanlık hali unutulurdu. Şimdi bu sistemi sayesinde şikayetler bize geldiğinde, anında hizmet veren ekiplerimiz haberdar edilecek. Bunu elektronik ortamda yapacağız. Daha şikayetçi telefonunu kapatmadan elektronik ortamda PDF sistemi ile hemen ekibimize iletilecek” diye konuştu.

5 KİŞİLİK EKİBİN BAŞINDA MÜHENDİSLER OLACAK

Beyoğlu Belediyesi'nin en önemli projelerinden birinin Akıllı Kent Otomasyon Sistemleri olduğunu belirten Ahmet Misbah Demircan, “Bu sisteme bağlı olarak çalışan call center ve iletişim hizmetlerimiz 444 0160 numaralı tek bir telefondan çalışıyor. Bugün Beyoğlu’nda şikayeti olanlara, bir telefon kadar yakınız. Beyoğlu’nda binlerce sokak var. Beyoğlu'nu 4 bölgeye böldük. Ekiplerimizi ona göre yaygınlaştırdık. Eskiden bunlar not kağıtlarına yazılır anons edilir. Bir kısmına bakılır, bir kısmı insanlık hali unutulurdu. Sistemle bu sorun ortadan kalkıyor. Her 5 kişilik ekibin başına birer mühendis görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız ekiplerin başında arazide çukur tamirat peşinde olacaklar” dedi.

BAŞKAN GİNGER KULLANDI

Başkan Ahmet Misbah Demircan, basın açıklamasının ardından Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve Fen İşleri Müdürü Serap Erdoğan ile basın mensuplarına yeni hizmete sokulan acil müdahale araçlarını tek tek tanıttı. Demircan, zabıtalara tahsis edilen ginger ve şarjlı otomobili kullanarak basın mensuplarına poz verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!