Beylikdüzü'nde üç fabrika kül oldu

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzünde üç fabrika kül oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 27, 2010 09:43

İstanbul Beylikdüzü Bakırcılar Sitesi'ndeki Plasan Ambalaj ve Duru ev Aletleri adlı iki ayrı fabrikanın bulunduğu 4 katlı binada, saat 01.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Buradaki yangın, bir başka fabrikaya daha sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi Beylikdüzü ve Avcılar itfaiyesi yaptı. Ancak yangın Plasan Ambalaj'ın deposuna sıçrayınca itfaiye ekipleri yetersiz kaldı. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı.

Haberin Devamı

BÃœYÃœK YANGINDAN FOTOÄžRAFLAR

3 FABRİKA ALEV ALEV YANDI / WEB TV    

Müdahale sırasında binanın ön cephesi çöktü. Bu sırada alevlere su sıkan bazı itfaiye erleri çöken bölümün altında kalmaktan son anda kaçarak kurtuldu. Bunun üzerine yangın bölgesine çevre ilçelerden takviye itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Fabrikanın bulunduğu sokağın dik olması ve buzlanma nedeniyle olay yerine giden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Fabrikanın bahçesinde bulunan bir kamyonet de dışarı çıkartılarak yanmaktan kurtarıldı. Binada çökme olması nedeniyle itfaiye köpük kuleleri ile alevlere uzaktan müdahale etti.

Â

YANGIN BAŞKA BİR BİNAYA DA SIÇRADI

 

Haberin Devamı

Yanan binadaki alevler yan binadaki TEB Plast adlı fabrikaya da sıçradı. Yanan 3 fabrikaya 9 müfrezeden 30 araç ve 108 personelle müdahale etmeye çalışan itfaiyenin suyu bitti. İş yeri sahipleri suyun bitmesine tepki gösterdi.

 

Olay yerindeki bir itfaiye yetkilisi, ilk 2 fabrikadaki yangınlara müdahale edilirken meydana gelen küçük çaplı patlamayla yangının 3'üncü fabrikaya da sıçradığını, ve yangının sıçradığı binada söndürme çalışması yapan itfaiyecilerin büyük tehlike atlattığını söyledi.

 

BUZLU YOLLAR Ä°TFAÄ°YEYE ZOR ANLAR YAÅžATTI

 

Soğuk hava nedeniyle buz tutan yollarda sadece itfaiye ekipleri değil itfaiye erleri de zor anlar yaşadı. Bazı itfaiye erleri yangına müdahale sırasında kayarak yere düştü.

 

Yangın itfaiyenin 3 saatlik çalışması sonunda kontrol altına alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!