Beyaz Show'un bu haftaki konukları | 18 Aralık Cuma

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları | 18 Aralık Cuma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 10:22

Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan Beyaz Show izleyicelerini eğlendirmeye devam ediyor. Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show yeni bölümüyle 18 Aralık Cuma günü saat 23.15'de canlı yayınla Kanal D'de.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının Cuma klasiği olan Beyaz Show izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor. Beyaz Show’da bu hafta; Demet Akbağ, Çağan Irmak, Öykü Serter, Simge Sağın ve Buray konuk olcak. 

BEYAZ SHOW SON BÖLÜMDE KONUKLAR KİMLERDİ?

Beyaz Showun bu haftaki konukları | 18 Aralık Cuma


11 Aralık Cuma günü Beyaz Show'a Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Barış Bağcı, Koray Avcı ve milli gururumuz Çağla Büyükakçay konuk oldu. konuk olmuştu. Beyaz Show’da geçen hafta yayınlanan bölümde Koray Avcı canlı performansıyle beğeni topladı. Stüdyoda kahkaha dolu anlar yaşandı.

DEMET AKBAĞ KİMDİR?

Beyaz Showun bu haftaki konukları | 18 Aralık Cuma


Demet Akbağ, Denizli'de 1959 yılında dünyaya geldi. İstanbul Kız Lisesi’nde başladığı lise öğrenimini sonra Erenköy Kız Lisesi’nde tamamladı. Liseden sonra 1982’de İstanbul Belediye Konservatuvarı'na girdi; okulu dört yılda tamamladı. 

Okulu bitirdikten sonra Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu’nda amatör olarak başladığı oyunculuğu, 80’li yıllarda Kent Oyuncuları,Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi tiyatro topluluklarında profesyonel olarak sürdürdü.1987'de Magazin Gazetecileri Derneği tarafından "Yılın Televizyon Yıldızı" seçildi.

1993’te Tersine Dünya adlı filmdeki rolü ile Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü aldı.1995 yılında Yılmaz Erdoğan ile birlikte Bir Demet Tiyatro adlı TV dizisini hazırladı. Vizontele, Vizontele Tuuba, Organize İşler, Neredesin Firuze ve O... Çocukları sinema filmlerinde başrol oynadı. Vizontele ile Altın Portakal; Neredesin Firuze ile Sadri Alışık ve Siyad ödüllerini kazandı.

2011'de ATV'de yayınlanan İstanbul'un Altınları adlı dizide başrol oynadı. Benzemez Kimse Sana isimli taklid yarışma programında Seyfi Dursunoğlu ve Erol Evgin ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2013'ten itibaren Show TV'de yayınlanan Sevdaluk adlı dizide Adalet isimli rolü oynadı. 2015 yazına doğru Niyazi gül 4 nala filminde Sultan Şahmerdan karakterini canlandırdı.

ÇAĞAN IRMAK KİMDİR?

Beyaz Showun bu haftaki konukları | 18 Aralık Cuma

Haberin Devamı

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema bölümünden mezun oldu.

Asmalı Konak adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra hem 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini, hem 2000'li yıllardaki bir sonraki kuşağın yaşadıklarını anlatan Çemberimde Gül Oya dizisini yazdı ve yönetti.

Bana Şans Dile, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum, Ulak, Issız Adam, Karanlıktakiler, Prensesin Uykusu, Dedemin İnsanları, Tamam mıyız? ve Unutursam Fısılda adındaki dokuz uzun metrajlı sinema filmi ve Çilekli Pasta adlı tv filmi bulunmak üzere, ödüllü kısa filmleri de bulunmaktadır. Çağan Irmak birçok projesinde aynı isimlere yer vermiştir.

Haberin Devamı

SİMGE SAĞIN KİMDİR?


Simge Sağın 8 Ağustos 1981 İstanbul doğumludur. Simge, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümü mezunudur.

 

2011 yılında Erdem Kınay prodüktörlüğünde "Yeni Çıktı" adlı ilk EP albümünü çıkarmıştır. Albümden "Başı Dertte", "Ödeme Vakti" adlı şarkılara klipler çekmiştir. 2014 yılında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği "Bip Bip" adlı ikinci EP albümünü çıkarmıştır. Albümden "Bip Bip (Bayraşa Mix)" adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Riff Cohen şarkısı olan Dans Mon Quartier şarkısının sözlerini değiştirmiş ve "Miş Miş" adlı ilk teklisini çıkarmıştır.

ÖYKÜ SERTER KİMDİR?

Beyaz Showun bu haftaki konukları | 18 Aralık Cuma

Haberin Devamı

Öykü Serter, 26 Şubat 1975 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Ted Kolejinden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı ve Latin Dili ve Edebiyatı okudu. Galatasaray Üniversitesi’nde Radyo-TV yüksek lisansı yaptı. 

Öykü Serter, kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan bir yüzücüdür. Medya sektörüyle Capital Radyo’da DJ’lik yaparak tanıştı. Ardından Number One Fm'de çalışmıştır. Daha sonra Cine 5'te yayınlanan “5'de 5” isimli müzik programıyla dikkat çekti. Biri Bizi Gözetliyor “BBG” isimli programın yayınlanan tüm bölümlerini sundu.

 2010 yılında TRT1’de Bank Asya 1.Lig Günlüğü ve MasterChef Türkiye isimli programı ve 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Star Akademi'nin sunucusu olmuştur. Serter, 2014 yılının Eylül ayında başlayan “Bu Tarz Benim” adılı programın sunuculuğunu yapmıştır.TV8'de 2015 Temmuz ayında başlayan 'Rising Star' (Yükselen Yıldız) yarışmasının sunuculuğunu üstlenmiştir. Serter, “İşte Benim Stilim: All Star” programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Haberin Devamı

BURAY HOŞSÖZ KİMDİR?

Buray Hoşsöz 1984 yılında Lefkoşa’da doğmuştur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kompozisyon Bölümü mezunudur. University of Glamorgan’da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlamıştır.

Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü “1 Şişe Aşk” için çalışmalarını sürdüren Buray, şimdi de ilk şarkısı “İstersen” ile çok beğenildi. Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan genç yıldız, KKTC’deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlendi. Sözleri Gözde Ançel’e, bestesi de Buray ve Gözde Ançel ikilisine ait olan “İstersen” şarkısının düzenlemesi de Buray’ın imzasını taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!