Beyaz güllerle uğurlandılar

Güncelleme Tarihi:

Beyaz güllerle uğurlandılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 13:47

Edremit’te kamp çadırının sele kapılması sonucu hayatlarını kaybeden Kemer Country’nin sahibi Esat Edin ve çocukları Cem (12), Aliye (7) ve Serra (10)'nın cenazeleri saat 11.35 sıralarında Teşvikiye Camii'ne getirildi.

Haberin Devamı

CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR

ESAT EDİN'İN FOTOĞRAFLARI

KEMER COUNTRY FOTOĞRAFLARI

ESAT EDİN KİMDİR? 

ESAT EDİN VE ÜÇ ÇOCUĞUNUN HAYATINI KAYBETTİĞİ O KAMP

Balıkesir'de sel sularına kapılarak ölen  Kemer Country'nin sahibi Esat Edin ve 3 çocuğu İstanbul'da toprağa veriliyor. İş adamı Esat Edin ve çocukları Mete Cem (12), Serra Şirin (10) ve Aliye  (7) için Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Camide taziyeleri, Esat Edin'in babası Ahmet Seci Edin, kız kardeşi Leyla  Edin, amcaları Osman ve Rıfat Edin ile Esat Edin'in bir süre önce vefat eden eşi  Mehpare Taki Edin'in erkek kardeşi Mehmet Taki ve annesi Rozi Taki kabul etti.

Esat Edin ve çocukları için caminin bahçesindeki bazı yerlerde taziye  defterleri açılırken, cenazeye katılanlardan bazılarının, Esat Edin ve 3  çocuğunun fotoğraflarının yer aldığı kartları boyunlarında taşıdıkları görüldü.

İngiltere'de eğitim gören Esat Edin'in 13 yaşındaki oğlu Murat Edin'in,  tören başlamadan önce cenazelerin yanına getirilerek dua ettiği ve daha sonra  camiden ayrıldığı öğrenildi.

Cenaze törenine Mustafa Koç, Güler Sabancı, Fener Rum Patriği  Bartholomeos, Cem Boyner, Ali Koç, Ethem Sancak, Sadettin Saran, Hüsnü Özyeğin,  Nuri Çolakoğlu, Çetin Nuhoğlu, Ahmet Özal, Mehmet Ali Yalçındağ, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mehmet Aslantuğ,  Arzum Onan ve Mehmet Ali Birand'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi  katıldı.

Bu arada, cenaze namazını kıldıran imam, Hakkari'de 15 askerin şehit  olduğunu ve şehitlerin toprağa verildiğini hatırlatarak, şehitlere rahmet  diledi.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, törende  gazetecilere yaptığı açıklamada, Esat Edin'in kısa hayatında olağanüstü projeler  gerçekleştirdiğini, çok güzel bir aileye sahip olduğunu ve evlatlar  yetiştirdiğini belirterek, “Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun”  dedi.

Esat Edin ve 3 çocuğunun cenazesi, camide kılınan öğle namazının ardından  Kemer Golf & Country Club'a götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!