Bettina Hanım'ın avukatı Neşter'de sanık

Güncelleme Tarihi:

Bettina Hanımın avukatı Neşterde sanık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 00:00

VAKKO'nun patronu Cem Hakko'nun boşanma davası açtığı eşi Bettina Hakko'ya sinirlenip, "Nereden buldun bu avukatı" dediği öne sürülen İhsan Coşkun, Emlakbank'ın firari eski genel müdürü Engin Civan'ın avukatı olarak ün yaptı. Coşkun, üç meslektaşıyla birlikte, bir başka rüşvet davası Neşter'de sanık olarak yargılanıyor.

Haberin Devamı

 

Bir dönem Selim Edes'le, 5 milyon dolar rüşvet verdiğini öne sürüp, işi yapılmayınca geri istediği Engin Civan arasında, yeraltı dünyasından bazı isimlerin de katıldığı öne sürülen toplantılarda hazır bulunan Avukat İhsan

/images/100/0x0/55eb20d2f018fbb8f8acfdfc
Coşkun, Hakkolar'ın tazminat pazarlığında da kilit rol oynadı. Coşkun, yıllar sonra bir başka rüşvet davası Neşter'de bu kez sanık oldu. Coşkun, Çukurova Grubu'nun bir yönetim kurulu üyesi, genel müdürü ve üç avukatı ile birlikte, Telekom'un Turkcell'e açtığı 1,5 katrilyonluk alacak davası ve Pamukbank'ın fona devrinin iptali için Danıştay'da açılan davalar gibi, 'Kendi gruplarıyla ilgili davalarda yargıyı etkileyip lehlerine karar çıkarmaya çalıştıkları ve bu amaçla kurulan suç örgütüne katıldıkları, yardım ettikleri' iddialarıyla 6 aydan 30 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı. Ankara 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi, çıkar amaçlı suç örgütü kurma, yönetme, örgüt adına faaliyette bulunma, örgüt üyesi olma suçlarından beraat, 4 sanık hakkında TCK 232 ve 278 maddelerine göre yargı mensuplarına menfaat amacıyla iltimas ve baskıda bulunmaktan yargılanmaları için görevsizlik kararı verdi. Kararı temyiz eden savcı Mustafa Kelkit, ortada suç örgütü olduğunu iddia ederek, hükmün, sanıkların aleyhine bozulmasını istedi.

Haberin Devamı

UZANLAR'IN MATBAASINI ALDI

/images/100/0x0/55eb20d2f018fbb8f8acfdfe
BDDK'dan, batık bankaların tahsil edilemeyen binlerce icra dosyasını yüzde karşılığı takibe koymak için alan İhsan Coşkun, Trabzon'un Arsin ilçesindeki, Uzanlar'dan haczedilen gazete basım tesisini de TMSF'den 495 bin YTL'ye satın aldı. 1456 metrekare kullanım alanına sahip tesisi, açılış fiyatından alan Coşkun, gayrimenkulü 'Bordo Fındık Limited' şirketi adına aldığını, firmanın tesisleri idari bina olarak kullanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

 

Coşkun, 16 avukat çalıştırdığı, Levent'te adını taşıyan bürosunda, TMSF'den, batık bankaların alacaklarını tahsil için binlerce icra dosyasını sözleşmeli avukat sıfatıyla yüzde karşılığı takibe aldı.

 ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Son günlerde sıkıntılı günler geçiren Cem Hakko, büyük kızı Katia, ortanca kızı Pia ve oğlu Can'la birlikte geçen hafta Göcek'te tatil yaptı. Çocuklar, babalarının yaşadığı zor anlar nedeniyle bir araya gelerek ona destek oldu.

Mağazaya uğradı

/images/100/0x0/55eb20d3f018fbb8f8acfe00
Cem Hakko, önceki gün de büyük kızı Katia ile birlikte Nişantaşı'ndaki Vakko mağazasına uğradı, işleri kontrol etti.

 Çocuklarıyla yakından

Haberin Devamı

ilgileniyorBettina Hakko'yla geçtiğimiz hafta boşanma protokolünde anlaşan Cem Hakko, büyük kızı Katia, ortanca kızı Pia ve oğlu Can'la birlikte geçen hafta Göcek'te tatil yaptı. Son günlerdeki sıkıntılı geçen günleri çocuklarıyla yaptığı tatilde unutmaya çalışan Cem Hakko, önceki gün de büyük kızı Katia ile birlikte Nişantaşı'ndaki Vakko mağazasına uğradı, işleri kontrol etti. Ünlü işadamı böylece, boşanmak üzere olduğu eşiyle süren mahkemenin çocuklarıyla ilişkilerini etkilemeyeceğini göstermiş oldu.Fotoğraf Alem dergisinden alınmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!