Beşikten Mezara

Güncelleme Tarihi:

Beşikten Mezara
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2003 15:26

Çinli aktör Jet Li yeni macerasıyla sinemalarda... Uzakdoğu doğüş sanatlarının ustası Li, yönetmenliğini Andrzej Bartkowiak'ın yaptığı Beşikten Mezara (Cradle 2 the Crave) adlı filmde hem milyonlarca dolar değerindeki çalıntı elmasların hem de eski ortağının peşine düşüyor. İşi hiç de kolay değil. Filmde Jet Li'ye DMX, Mark Dacascos, Gabrielle Union, Tom Arnold, Kelly Hu eşlik ediyor.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Karizma, sokak bilgeliği ve uzak doğu dövüşleri uzmanlığı gibi donanımlara sahip Tony Fait (DMX) şehir hayatındaki tehditlere karşı tutkulu bir kararlılıkla mücadele verir. Bunu yaparken de, işine ve olağanüstü sadık profesyonellerden oluşan ekibine büyük özen gösterir. Bu kararlılığını duygusal açıdan aşan tek şey genç kızı Vanessa’ya duyduğu tutkudur. Bir dizi kara elması karmaşık bir soygunla çaldıktan sonra, Fait, bu olağanüstü taşların peşinden dünyanın yarısını dolaşmış bir Tayvanlı hükümet ajanı olan Su'yla (Jet Li) karşı karşıya kalır. Aslında Su, elmasların değil, eski ortağı Ling'in peşindedir. Öte yandan Ling, çalıntı elmasları ele geçirebilmek için Fait'in kızını kaçırır.

Ancak, Fait’in, elmasları çalıntı mal alıp satan adamı Archie’ye verdiği söylentileri sokakta yayılınca, elmaslar birden bire büyük bir mafya patronunun eline geçer.

Haberin Devamı

Çaresiz kalan Fait, ekibini harekete geçirip, sıkı sıkıya bağlı olduğu silahsızlık kuralına bir süreliğine ara verir ve kızını kurtarmak için elindeki tüm gücü kullanmaya hazırlanır. Fakat, Ling’in her adımını önceden tahmin edebilecek tek bir kişi vardır ve o kişi de Su’dur...

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Andrzej Bartkowiak
Senaryo:John O’Brien ,Channing Gibson
Oynayanlar: Jet Li, DMX, Mark Dacascos, Gabrielle Union, Tom Arnold, Kelly
Hu
Resmi sitesi: Jet Li

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!