Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 14:02

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında kar yağışı nedeniyle ilk 5 dakikası oynanan ancak sonrasında hakemin kararı ile ertelenen Beşiktaş – Mersin İdman Yurdu karşılaşması bu akşam oynanacak. Maç eksiği bulunduğu halde 45 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş, bu akşamki maçı kazanarak Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını kapatmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Mersin İdman Yurdu ise ilk devrede ligin en alt sıralarında olmasına rağmen ikinci devrede kazandığı maçlarla 10 olan puanını 17 puana çıkararak büyük bir çıkış yaptı. Düşme hattından kurtulmak isteyen Mersin İdman yurdu bu akşam oynanacak olan karşılaşmada varını yoğunu ortaya koyacak.

BEŞİKTAŞ – MERSİN İDMAN YURDU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç Günü: 17 Şubat 2016 Çarşamba

Maç Saati: 19:30

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadı

Maçın Hakemi: Barış Şimşek

Yayın: Lig TV

BEŞİKTAŞ ZİRVEYE OYNUYOR

Hafta sonu Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelen Siyah Beyazlılar karşılaşmadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılarak, 5 maçlık galibiyet serisini de sonlandırdı. Beşiktaş bu akşam gerçekleşecek karşılaşmada Mersin İdman Yurdu karşısında galip gelerek liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını bire indirmek istiyor.

Haberin Devamı

Son olarak Kayserispor karşısında 1 – 0’lık, Galatasaray karşısında ise 2 – 1’lik galibiyet alan Mersin İdman Yurdu da bu akşamki karşılaşmadan puan almak için mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ’TA BOYKO, DELGADO VE MARCELO YOK

Beşiktaş’ta ara transfer döneminin son günlerinde takıma katılan futbolcular bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşmada forma giyme fırsatını yakalayamayacak. Yebi kaleci Denys Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes maçın ertelendiği tarihte transfer olmadıkları için maça çıkamayacak.

Öte yandan ertelenen maçta ilk 11’de bulunana Ersan Adem Gülüm'ün Çin’e transfer olması ve Luiz Rhodolfo'nun sakatlanması nedeniyle bu akşam oynanacak maçta başka isimler forma giyecek.

BEŞİKTAŞ – MERSİN İDMAN YURDU MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam Lig TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan kapışmalı maçta görev alması beklenen muhtemel 11’ler şu şekilde;

Beşiktaş muhtemel 11: Tolga Zengin, Beck, Necip Uysal, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Sosa, Quaresma, Gomez

Mersin İdman Yurdu muhtemel 11: Muammer Zülfikar Yıldırım, Güven Varol, Mehmet Taş, Loret Sadıku, Gökçek Vederson, Nurullah Kaya, Serkan Balcı, Prejuce Nakoulma, Tita, Milan Mitrovic, Ricardo Pedriel Suarez

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ – MERSİN İDMAN YURDU MAÇINDA BARIŞ ŞİMŞEK DÜDÜK ÇALACAK

Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu’nun bugün çıkacağı erteleme maçında hakem Barış Şimşek’in düdük çalacağı bilgisi verildi. Kar yağışı nedeniyle ertelenen maçta Mete Kalkavan görev yapmıştı. Prosedür gereği maçın ertesi güne ertelenmesi durumunda aynı hakem görev yapacaktı. Ancak maç bir ay sonrasında ertelendiği için karşılaşmada Barış Şimşek’in görev alması kararlaştırıldı.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında hakem Ali Palabıyık’a olan tepki devam ederken Barış Şimşek’in 2013 – 2014 sezonunda Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta kural hatası yapması tekrar gündeme geldi. O tarihte oynanan maçta Barış Şimşek kural hatası yapmış ve maç tekrarlanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!