Berivan Mardin'i fethetti

Güncelleme Tarihi:

Berivan Mardini fethetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2002 01:44

Kanal D'de yayınlandığı ilk bölümüyle reyting rekorları kıran ‘Berivan’ dizisinin çekimleri Mardin'de devam ediyor. Sibel Can ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı dizinin önceki gün gerçekleşen çekimleri, Hasankeyf'in tarihi ve doğal güzellikleri arasında yapıldı.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi ‘‘Berivan’’ın çekimleri son sürat devam ediyor. Dizinin başrolünde oynayan Sibel Can, yöre halkının ilgisinden memnun. ‘‘Buradaki insanlar pırıl pırıl’’ diyen Sibel Can, ‘‘Berivan'ın Doğu'da çekilmesi benim özellikle istediğim bir şeydi. Hasankeyf ve Mardin'de çekilmesini de eşim Sulhi Aksüt önerdi. Burada ailemle birlikte bir hafta kadar kalmak isterim. Sulhi özellikle burayı çok beğenir. Hatta burada yaşamayı bile ister. Bu kıyafetleri de bana bir güzel giydirir. Başka türlü giyinmemi istemez. Tek sorunum çocukları özlemem. Her gün telefonlaşıyoruz, çok yoğun çalışıyoruz. Bazen, yoğun ilgiden zorlansak da onların sevgisi beni mutlu ediyor’’ dedi.

‘‘Kaldırım Çiçeği’’, ‘‘Gülüm’’, ‘‘Sibel’’ ve ‘‘Bize Ne Oldu’’ adlı dizilerin ardından beşinci dizisi ‘‘Berivan’’ için Mardin'de kamera karşısına geçen Sibel Can, ilk kez geldiği Güneydoğu'dan çok etkilendiğini söyledi. ‘‘Berivan’’ şarkısın üç yıl önce kasetine aldığında 1 milyon 250 bin satış rakamına ulaştığını söyleyen Sibel Can, bu türkü kadar dizinin de ilgi çekeceğinden emin olduğunu vurguladı. ‘‘Bu dizi 13 bölümde bitmez’’ diyen Sibel Can, Melih Gülgen'in yönetmenliğinde mükemmel ve değerli oyuncularla yan yana oynadığı için mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi. Sibel Can, dizinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanından kendisine dizide giymesi için yemeni gönderildiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!