Berivan gelin oldu

Güncelleme Tarihi:

Berivan gelin oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2002 01:45

Sibel Can, Mardin'de bir kez daha gelin oldu. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘‘Berivan’’da töresel ádetlerle evlenen Can, ‘‘Bana bu kadar altın takılmadı’’ dedi.

İlk bölümünden itibaren yoğun bir ilgiyle izlenen ‘‘Berivan’’ dizisinin önümüzdeki bölümünde bir töre düğünü var. Önceki gün Mardin'de gerçekleştirilen köy düğününde rol gereği gelinlik giyen Sibel Can, başrol arkadaşı Emre Kınay'la evlendi. Aşiret reisi Ferhat (Emre Kınay) ile hayatını kurtaran Berivan'ın (Sibel Can) düğünü, tam bir şölen şeklinde geçti.

Mardin'deki geleneksel düğünlerin tüm özellikleriyle yapılan çekimler sonrası Sibel Can ‘‘Müthiş heyecanlandım’’ dedi. Sibel Can'a gerçek altınlardan 10 milyarlık takılar takıldı. Kendi evliliğinde bu kadar takı takılmadığını belirten Sibel Can, ‘‘Ben çok fazla altın takamıyorum, ama bu kadar çok altınım da olmadı doğrusu. Olsaydı iyi olurdu’’ dedi. Düğün sahnesinde babaannesinin elmas gerdanlığını da takan Sibel Can, kalabalıkta hem altınlarını, hem de babaannesinin gerdanlığını korumaya çalışırken, ‘‘İnanılmaz ağırlık yapıyorlar ama çok keyifli’’ diyerek duygularını dile getirdi.

Gerçek Kalaşnikofların kullanıldığı düğün çekimlerinde, evin girişinde, Kuran'ı öpen, içi para dolu testiyi ve bir yumurtayı yere atarak kıran Sibel Can, ‘‘Bu yerel ádetler çok eğlenceli ve güzel’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!