Bergüzar'ın kardeşi yuvamı yıktı

Güncelleme Tarihi:

Bergüzarın kardeşi yuvamı yıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2007 12:30

İzmir'de Dr. Tunç Özdemir'in eşi Banu Özdemir, eşinin açtığı boşanma davasında, “7 yıllık yuvamızı yıkan Zeynep Korel'dir” dedi.

Haberin Devamı

 

İzmir'de Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Tunç Özdemir'in eşi Banu Özdemir, eşinin açtığı boşanma davasında, “7 yıllık yuvamızı yıkan Zeynep Korel'dir” dedi. Eşinin açtığı boşanma davasına, avukatı Fahri Alpaslan aracılığıyla cevap dilekçesi gönderen Banu Özdemir, eşiyle bir yıl öncesine kadar sorun yaşamadıklarını, ancak eşinin uzaktan akrabası olan Zeynep Korel'e aşık olduğunu, bu nedenle boşanmak istediğini öne sürdü.İzmir SSK Tepecik Hastanesi'nde Çocuk Cerrahi Uzmanı olara görev yapan Tunç Özdemir, 7 yıllık eşi Banu Özdemir'e karşı İzmir 12'inci Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Dr. Özdemir, eşiyle aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu, kayınvalidesinin kendisine ‘cimri’ dediğini ve eşinin yanlış davranışlar içinde olduğunu iddia etti.
Dr. Tunç Özdemir, avukatı Musa Eriş aracılığıyla mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde “Eşim ile evliliğimizin iki yılı sorunsuz geçti. Daha sonra ‘Yanlış davranışları’ başgösterdi. Ev işleri yapmıyor. Vücudu kokuyor” gibi iddialarda bulunup boşanmak istediğini söyledi.

Bergüzarın kardeşi yuvamı yıktı

Haberin Devamı

Zeynep Korel'e aşık oldu


Doktor eşinin açtığı boşanma davası dilekçesi eline ulaşan bir çocuk annesi Banu Özdemir ise, mahkemeye cevap dilekçesi göndererek, eşinin davaya konu gerekçelerinin yalan olduğunu savundu. Eşiyle son bir yıl hariç sorunsuz bir evlilik yaşadıklarını belirten Özdemir, asıl sorunun eşi ile ‘Binbir Gece’ dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel'in kardeşi Zeynep Korel arasındaki ilişki olduğunu öne sürdü.Zeynep Korel'in eşinin uzaktan akrabası olduğunu, önceden duyduğu hayranlığını sonra aşka dönüştüğünü iddia eden Banu Özdemir, eşinin sık sık İstanbul'a gittiğini ve gitmediği zamanda ise internet aracılığıylaZeynep Korel'le görüştüklerini anlattı. Banu Özdemir, eşinin Zeynep Korel'e aşık olduğunu gerek yakın arkadaşlarına gerekse işyerindeki çevresine söylemekten de çekinmediğini iddia etti.

Banu Özdemir, eşinin telefon kayıtlarının çıkarılması halinde gerçeğin ortaya çıkacağını belirtti. Kardeşine ait işyerinde sigortalı olarak çalışan Banu Özmedir, boşanma davasın rededilmesini ve kendisine 2 bin 500, çocuğuna bin 500 YTL tedbir nafakası bağlanmasını istedi. Banu Özdemir ortak çevrelerinde konuşulan bu konudan dolayı mağdur edildiğini ve bu nedenle ayrıca tazminat isteme hakkının saklı tutulmasını istedi. Dava gelecek ay ortasında görülmeye başlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!