Berber dükkanında ‘umutsuz aşk’ faciası

Güncelleme Tarihi:

Berber dükkanında ‘umutsuz aşk’ faciası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 16:38

KONYA’nın Selsuklu İlçesi bugün ‘umutsuz aşka’ kapılan genç bir çiftin intiharıyla sarsıldı. 24 yaşındaki evli Halil İbrahim Erdal, aşk yaşadığı komşusunun kızı 16 yaşındaki Kadriye Ertaş'ı sanayi sitesinde bir berber dükkanında başından tabancayla vurduktan sonra, tabancayı kendi başına dayayıp ateşledi. Kadriye Ertaş olay yerinde ölürken, Halil İbrahim Erdal ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bir boş bira şişesi ile bir tabanca bulundu.

Haberin Devamı

Selçuklu İlçesi Eski Sanayi Sitesi Yeni Sanayi Caddesi üzerindeki Demir Erkek Kuaförü’nü bugün saat 09.00 sıralarında açmaya gelen çırak, dükkanın ikinci katında kanepenin üzerinde 2 kişinin kanlar içerisinde yattığı görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, Halil İbrahim Erdal’ın yaşadığını belirleyince hemen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Halil İbrahim Erdal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kadriye Ertaş'ın ise ölmüş olduğu anlaşıldı.

AYNADA ‘YALAN DÜNYA’ YAZISI

Polis yetkilileri Ertaş ve Erdal’ın kafalarından tabancayla vurulmuş olduklarını, olay yerinde bir de tabanca bulunduğunu, berber dükkanındaki aynada ise siyah boyayla ‘Yalan dünya’ yazıldığını ve yazının yeni olduğunu tahpmin ettiklerini söyledi. Ertaş ve Erdal’ın bulunduğu yerde bir de boş bira şişesi olduğu görüldü. Halil İbrahim Erdal’ın aynı sanayi sitesinde camcıda, Kadriye Ertaş'ın ise markette çalıştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Soruşturmayı sürdüren cinayet bürosu polisleri, Halil İbrdahim Erdal ile Kadriye Ertaş’ın saat 03.00 sıralarında berber dükkanına geldiklerini belirledi. Polisin ulaştığı bilgilere göre iki sevgili işyerine girdikten sonra ikinci kata çıktı. Burada Halil İbrahim Erdal, önce sevgilisi Kadriye Ertaş’ın kafasına bir el ateş etti. Daha sonra da namluyu kafasına dayayarak ateşledi.

“AŞKTA UMUTSUZLUĞA KAPILDILAR”

Cinayet bürosu yetkilileri, Halil İbrahim Erdal’ın evli olması nedeniyle Kadriye Ertaş’la aşkta umutsuzluğa kapıldıklarını, genç aşıkların bu nedenle intihar etmiş olabileceklerini belirtti. Polis, Erdal'ın eşi ile Ertaş'ın yakınlarının ifadelerine başvurulacağını söyledi. Kadriye Ertaş’ın babasının şehir dışında olduğunu, annesinin ifadesininin alındığını belirten polis yetkilileri, Kadriye Ertaş’ın Pazartesi günü saat 11.30’da evden çıktığını bir daha da eve dönmediğini, Erdal’ın da olay gecesi berber dükkanını işleten arkadaşından işyerinin anahtarını aldığının anlaşıldığını kaydetti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!