Beratcan'ın katil zanlısının ağabeyi konuştu

Güncelleme Tarihi:

Beratcanın katil zanlısının ağabeyi konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:07

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra öldürüldüğü anlaşılan 10 yaşındaki Beratcan'ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir gurubun saldırısına uğradı. Öte yandan Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi, kendi evlerinin de taşlandığını söyledi, "Kardeşim kıymetli değil benim. Kardeşim için ben ağlamıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. İki akrep birbirini soktu" dedi.

Haberin Devamı

Beratcan’ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi Müge Anlı'nın programında konuştu, şunları söyledi: "Rahmetli çocuğu ben hiç görmedim. Tanımıyorum da. Annesini bir kere gördüm. İki üç sene önce. Annesini uyardım. Sen de evlisin o da evli ama ne o anladı. O kadın bu yuvayı yıktı. Şimdi, ne oldu iki akrep birbirini soktu. Çocuğun ne günahı vardı. Masum paktı…Kardeşim kıymetli değil benim. Kardeşim için ben ağlamıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. Başka bir şeye ağlamıyorum. Dün gece 12 civarları beş altı kişilik grup... Ne camı kaldı annemin ne çerçevesi. Yaşlı bir kadın, ameliyatlı kendisi.

İÇERİDEN ÇIKARMASINLAR

Üç tane çocuğu vardı ağabeyimin. İki tanesi de kız çocuğu… Eski hanımı da perişan oldu. Beratcan kaybolduğunda kardeşimden hiç şüphelenmedim. Polisler sorguya aldıktan sonra sordum ona. Çok rahattı. Bana yemin etti, " İlişkim yok ben bu kadını bıraktım" dedi. 11 yıldır servis şoförü. 11 yıldır öğrenci ve personel çekiyor. Hepimiz şoktayız. Annem yaşlı ameliyatlı kadın. Dün annemi zor kurtardım. Öyle insanları içeriden çıkarmasınlar, salmasınlar… Çıkarmasınlar. Biz çevremize rezil olduk. Kimsenin yüzüne bakamaz olduk" 

Haberin Devamı

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ın ailesinin yaşadığı ev de taşlı saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

Beratcanın katil zanlısının ağabeyi konuştu
Beratcan ailesinin Kartal'da bulunan evine gece saatlerinde gelen bir grup, taşlı ve sopalı saldırıda bulundu. Evin önünde bağıran grup, camları kırdı. Saldırısı sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenilirken grup, saldırı sonrası uzaklaştı.

Beratcanın katil zanlısının ağabeyi konuştu
KOMŞUSU O ANLARI ANLATTI

Ailenin komşularından Meryem Koçdoğan saldırıyı anlatırken, "Gece 12'ye doğru yatacaktım. Bir sesler duydum. İki araç geldi, 10 kişi indi. Camları kırmaya başladı. 'Bunları çıkartacaksınız mahalleden, bizleri rezil ettiler' diye bağırdılar. Sonra çevredekiler geldi dağıldılar. Bu mahalleden değildi gelenler" dedi.

Haberin Devamı

Koçdoğan, annenin dün gece eve hiç gelmediğini babanın ise akşam saatlerinde geldikten sonra evden ayrıldığını kaydetti.

Beratcanın katil zanlısının ağabeyi konuştu
Beratcanın katil zanlısının ağabeyi konuştu




 

BAKMADAN GEÇME!