Benzincide silahlı dehşet: 2 ölü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Benzincide silahlı dehşet: 2 ölü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 01:00

MERSİN’de bir akaryakıt istasyonunda eski şoför Cengiz Yıldız ile işçiler arasında çatışma çıktı. 5 kişinin yaralandığı çatışmanın ardından Cengiz Yıldız tabancayla intihar etti. Ağır yaralanan Aydın Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Haberin Devamı

Olay Eğriçam Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda İbrahim Güder’e ait petrol istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre petrol istasyonunda daha önce şoför olarak çalıştığı bildirilen Cengiz Yıldız, eski patronu İbrahim Güder ile konuşurken aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Yıldız üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayı çekerek önce Güder’e daha sonra da çevreye rastgele ateş açtı. İşyeri çalışanlarının da karşılık vermesi üzerine istasyonda silahlı çatışma yaşandı.

Olayda, işyerinin sahibi İbrahim Güder ile istasyonda çalışan Nevzat Gümüştaş, Aydın Çelik ile yoldan geçen Mustafa Yunusoğlu ile 12 yaşındaki Mert Şahin yaralandı. Çatışmanın ardından Cengiz Yıldız, tabancasıyla bu kez kendi başına ateş etti.

Çevrede büyük korku ve paniğe neden olan olayda yaralananlar, çağrılan ambulanslarla götürüldüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırgan Cengiz Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayı duyan yaralıların yakınları hastanelere akın ederek göz yaşı döküp sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ POMPA GÖREVLİSİ HASTANEDE ÖLDÜ

Mersin’de bir akaryakıt istasyonunda çıkan silahlı çatışmada göğsüne isabet eden 4 kurşunla ağır yaralanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Aydın Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede ölen Aydın Çelik’in akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalıştığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!