Benzin alırken sırtından bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Benzin alırken sırtından bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 19:01

Sırtında ekmek bıçağıyla 150 metre saldırganların peşinden koştu.

Çanakkale'de bir mobilya dükkanı işleten 27 yaşındaki Fatih Gürbüz, alışveriş yapmak için girdiği akaryakıt istasyonunda kamyonetinden iner inmez kimliği belirsiz iki kişi tarafından sırtından bıçaklandı. Sırtına saplı ekmek bıçağıyla kaçan saldırganların peşinden 150 metre boyunca koşan Gürbüz, 15 dakika sonra yoldan geçen bir kadının ihbarı üzerine kaldırımda kanlar içinde bulundu. Hastanaye kaldırılan Gürbüz, kan kaybından hayatını kaybederken, polis saldırganların peşine düştü. Akaryakıt istasyonu çalışanları ise olayı görmediklerini iddia etti.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda (BP) meydana geldi. 16 E 9329 plakalı kamyonetiyle istasyona gelen Gür Stil Doğrama ve Mobilya’nın sahibi Fatih Gürbüz, iddiaya göre, pompaların önüne park edip araçtan çıktığı sırada kimliği belirsiz iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Pompacıların ve diğer çalışanların içeride bulunduğu sırada yaşanan olayda, ekmek bıçağıyla sırtına darbe alan Gürbüz, otomobille kaçan saldırganların peşine düştü. Kamyonetini pompaların önünde bırakıp, sırtından giren ve ucu göğsünden çıkan bıçakla 150 metre boyunca koşan Gürbüz, yaklaşık 15 dakika sonra caddeden geçen bir kadının 155 Polis İmdat telefonuna yaptığı ihbar üzerine kaldırım kenarında kanlar içinde bulundu.

Fatih Gürbüz, ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda kan kaybından hayatını kaybetti. Polis cinayet üzerine, akaryakıt istasyonunun etrafını güvenlik şeridiyle çevirdi, pompacılar dahil tüm çalışanların ifadesine başvurdu. Akaryakıt istasyonu çalışanlarının ‘görmediklerini’ iddia ettikleri cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, bir süre sonra, 17 DS 218 plakalı gri renkli Renault Megan marka otomobille kaçtıkları tespit edilen saldırganların peşine düştü. Eşkalleri belirlenen 2 saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kullanılmış mobilya alıp satan Fatih Gürbüz’ün, 1.5 ay önce alışveriş yaptığı bazı kişilerle problem yaşadığı, bu olay yüzünden geçen cumartesi günü darp edildiği ortaya çıktı. Cinayetin de bu nedenle işlenmiş olabileceği üzerine şüpheler yoğunlaşıldı. Fatih Gürbüz’ün ayrıca, tecavüz suçundan sabıkası bulunduğu da belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!