Beni Affet dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 14:13

Star Tv'nin sevilen dizisi Beni Affet hafta içi her gün sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Beni Affet'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Ferman'ın annesinin gelmesiyle işlerin bozulduğu Beni Affet'te Bahar ve Kemal cephesinde neler yaşanıyor?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Beni Affet hafta içi her gün unutulmaz sahnelerle izleyiciden tam not alıyor. Son bölümde Kader için şartları zorlaştıran olaylar yaşanıyor. Yıldız Sultan'a çocuğunu göstermemekte kararlıdır. Sultan ise kendinin affettirmeye çalışır. İşte son bölümde yaşananlar

 BENİ AFFET 984. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Hakan, acaba Feride’nin gerçek Zehra olmadığını biliyor mudur?
Gözlerde uzak yeni hayatlarında mutluluğu yakalayan Bahar ve Kemal Çamlıdere’de huzura ermişlerdir. Elif’in mafyaya olan borcu yüzünden karısının kaçırılması üzerine istenen parayı bulan Mahir, Umut ve Şahin ile birlikte Kader’i kurtarmaya gider. Bu esnada Bahar ve Kemal’i arayan Demir, onların yaptığı planı çözmek için her türlü yolu denemektedir.
Zehra’nın aniden ortaya çıkan yıllar önce kaybettiği kardeşi Hakan, acaba Feride’nin gerçek Zehra olmadığını biliyor mudur? Hakan’ı gözü tutmayan Cüneyt, onunla ilgili araştırmalara başlar. Sultan’ın özründen sonra Ferman’la arası düzelen Yıldız sonunda rahat bir nefes alır. Solmaz’ın bebeğini kaybetmesi sonucu Hasret Kozanlar’ı kandırmak için bebek bulma telaşına düşer.

Haberin Devamı

Beni Affet dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak

Feride’yi şaşkına çeviren olay nedir?
Sonunda kızına hak veren Sevgi, Bahar’ın Kemal’le gitmesine izin verir. Bahar, Yusuf ve Kemal, Çamlıdere’deki yeni evlerine taşınmak üzere yola çıkarlar. Para meselesi yüzünden Elif’in peşinde olan alacaklılar Sevgiler’in evini basarak Kader’i rehin alırlar.
Hakan isimli birinin gelip, Zehra’nın kardeşi olduğunu iddia etmesi Feride’yi şaşkına çevirir. Ferman’ın annesi Sultan, Kozanlar’a gelerek herkesten özür diler. Cüneyt, Sultan’a temkinli yaklaşır, bir yandan da Kemal’e destek olmak için uğraşır. Yıldız’a çok az bir ömrünün kaldığını söyleyen Sultan, Ferman’ın suçsuz olduğu konusunda onu ikna etmeyi başarır.

BENİ AFFET DİZİSİNİN KONUSU

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

Haberin Devamı

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

Oyunculuk kariyeri

Haberin Devamı

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

Rol aldığı projeler
Beni Affet (TV Dizisi) (Feride)
Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)
Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

BAKMADAN GEÇME!