Beni Affet 979. yeni bölüm için nefesler tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 979. yeni bölüm için nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:44

STAR TV'nin uzun soluklu dizisi Beni Affet bu akşam 979. bölüm ile ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan günlük dizi Beni Affet'te Faruk mahkemeye çıktı. Yeni bölümde neler olacak merak konusu. Bahar ve Kemal yeniden mutlu. İşte Beni Affet son bölümde yaşananlar..

Beni Affet dizisi 979. bölüm için heyecan dorukta. STAR TV'nin sevilen günlük dizisi Beni Affet son bölümde Bahar ve Kemal mutlu günler geçiriyor. Çiçek ise büyük bir itirafta bulunuyor. Beni Affet son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Faruk mahkemede doğruları anlatacak mı?

Cüneyt tarafından zorla konuşturulan Çiçek, Eylül’ü öldürmek isteyen kişinin Ahmet olduğunu itiraf eder. Artık yolun sonuna gelen Ahmet için kaçacak yer kalmamıştır. Osman Kozan, Sultan’ı getirerek Yıldız’dan özür diletmesi yönünde Ferman’a direktiflerde bulunur.

Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Demir gereken önlemi alsa da, Faruk mahkemeye çıkarak doğruları anlatmakta kararlıdır. Bu sayede gerçeklerin su yüzüne çıkması için sabırsızlanan Bahar ve Kemal’in keyfine diyecek yoktur. Elif’in hasta olmasına üzülen Umut onu kendi elleriyle beslemektedir.

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE!

Â

Beni Affet 979. yeni bölüm için nefesler tutuldu

Haberin Devamı

BENÄ° AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Åžeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- Ä°lkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Åženay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BAKMADAN GEÇME!