Beni Affet 977. yeni bölüm için nefesler tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 977. yeni bölüm için nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 09:43

Beni Affet bu akşam 977. bölüm ile ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Kemal ve Bahar amaçlarına ulaşacak mı? Beni Affet son bölümde yaşananlar haberimizde.

Star Tv ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Beni Affet dizisi her gün heyecan dolu yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor. 976. bölümü ile ekrana gelen Beni Affet dizisinde Aziz'in yurt dışında yaşayan torunu Zehra'nın gelişi herkesi şoke eder. Bugün saat 17.00'da yayınlanacak olan 977. yeni bölümde neler olacak?

 

Haberin Devamı

BENİ AFFET 976. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar’ı çileden çıkaran olay nedir?
Aziz’in, Deniz’den olan torunu Leyla, annesini uzun zamandan beri görmediği için, Feride’yi annesi zanneder. Reyhan olayının ortaya çıkmasının ardından, psikolojisi bozulan Yıldız ve bebeğinin sağlığı tehlikeye girer. Açıklanan kan tahliline göre, birinin bilinçli olarak Eylül’ü zehirlemeye çalıştığı ortaya çıkar.
Demir ve Tekin’in yakalanması için uğraşan Kemal’in amacına ulaşmasına çok az kalmıştır. Sevgi ve Şahin’in, Bahar ile Demir’i bir araya getirme planları, Bahar’ı artık çileden çıkarır. Umut ve Elif aşklarını dolu dizgin yaşar. Bebek planı yapan Mahir ve Kader, Neriman’ın tüm engelleme çabalarına rağmen sonunda yalnız kalır.

BENİ AFFET 975. SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

Beni Affet 977. yeni bölüm için nefesler tutuldu

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

 

BAKMADAN GEÇME!