Beni Affet 972. son bölümde nefes kesen son!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 972. son bölümde nefes kesen son
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 09:53

Beni Affet 972. bölüm ile dün akşam yayınlandı. STAR TV'nin günlük dizisi Beni Affet hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Beni Affet son bölümde neler oldu? Kemal ve Bahar, Demir'in oyununa gelecekler mi? Beni Affet son bölümde yaşananlar haberimizde.

Beni Affet dün akşam 972. bölüm ile ekrana geldi. STAR TV'nin sevilen dizisi hız kesmeden  devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Beni Affet dizisinin son bölümünde Demir'in komplo kurması Bahar'ı kandırmaya çalışıyor. Beni Affet 972. bölümde neler oldu? İşte Beni Affet son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı


BENİ AFFET 972. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir ve Bahar’ın boşanma günü gelmiştir.

Nalan’la hesaplaşması bir türlü bitmeyen Aziz, hapishaneye ziyarete gider. Çiçek, Eylül’ü öldürme konusunda başarılı olamayınca, Ahmet bu işi kendi elleriyle yapmaya kalkar. Erol’u arayan Yıldız, Reyhan’ı bularak kendisinden gizlenen gerçekleri konuşmak ister.

Demir ve Bahar’ın boşanma günü gelmiştir. Bahar, Demir’in son anda sorun çıkartma ihtimali yüzünden endişelenirken, Kemal onu yalnız bırakmaz. Kızının Demir’den ayrılmasını istemeyen Şahin ise, meydanı Kemal’e bırakmaması konusunda Demir’e akıllar vermektedir. Elif’ten istediği yakınlığı göremeyen Umut yeni bir iş bularak, Afyon’a doğru yola çıkar.

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE!

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

Haberin Devamı

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BAKMADAN GEÇME!