Benden 2 erkekle sevişmemi istedi

Güncelleme Tarihi:

Benden 2 erkekle sevişmemi istedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Zengin dulun katili Aysun Gürer itiraf etti: Elindeki kasetle bana sürekli santaj yaptığı için tabancamı çekip öldürdüm.

İzmir'in Hatay semtindeki evinde öldürülen zengin dul Hafize Ünal'ın katil sanığı Aysun Gürer, mahkemede cinayeti şöyle anlattı: ‘‘Hafize Ünal'ı tasarlayarak öldürmedim. Komşuyduk ve eşimle ilgili sorunlarımı ona açıyordum. Bir gün evinde beni uyutup, bir erkekle ilişki kurmamı sağladı. Bunu da kamerayla görüntülemiş. Elindeki kasetle bana şantaj yapıyordu. Bir gün beni ısrarla evine çağırınca tabancayı belime sokup gittim. İki erkekle ilişkiye gireceğimizi söyledi. Güzel görünmem için kendi iç çamaşırlarını giydirmeye kalkıştı. Tartıştık. Elinden kurtulamayacağımı anlayınca tabancayı çıkartıp 2 el ateş ettim. Kaseti alıp evime geldim. Sonra da çocuklarla birlikte bir otelin havuzuna gittim.’’ Cinayete kurban giden 2 çocuk annesi 33 yaşındaki zengin dul Hafize Ünal'ın ölümünden 3 ay sonra, Aysun Gürer'in eşi Mehmet Ali Gürer, katilin kendi karısı olduğunu polise ihbar etmişti. Bunun üzerine Mehmet Ali Gürer, kayınbiraderi Adnan Anaç tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü.

Ailesi de izledi

Aysun Gürer ve suç ortağı olduğu iddia edilen sevgilisi emekli astsubay Lütfullah Ertekin Teker'in (34) idamlarının istendiği duruşmada, kullanılan tabancayı satan Halim Öz (62) tahliye edildi. Duruşmaya, öldürülen Ünal'ın annesi Saliha, babası Ahmet Ünal, kızı Ferhan, ayrı yaşadığı İtalyan eşi Pierro Rico ve cinayetle ilgili gözaltına alınıp sorgulanan suçsuzluğu anlaşılınca serbest bırakılan CHP Buca eski İlçe Başkanı Hüseyin Yüzer de katıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!