Ben yeni İsa'yım dedi internette site açtı

Güncelleme Tarihi:

Ben yeni İsayım dedi internette site açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2001 02:22

Trabzon'da bir yıl önce ‘‘Gerçek Mesih benim’’ diyerek daha önce peygamber olduklarını iddia eden Mehmet Ali Ağca ve Hasan Mezarcı'ya rakip çıkan 48 yaşındaki manav Dursun Ali Bacıoğlu, internette bir de site açtı.

‘‘www.beklenenisa.com’’ sitesi, şimdilik iki sayfadan oluşuyor ve Dursun Ali Bacıoğlu'nun yazdığı kitabın tanıtımından oluşuyor.

Vücudunda Hazreti Muhammed'in sırtındaki nübüvvet (peygamberlik) mührüne benzer bir işaret olduğunu belirten Dursun Ali Bacıoğlu, Mesihliğin kendisine yaklaşık 10 yıl önce Rize'nin Çayeli İlçesi'ndeki bir camide müjdelendiğini ileri sürdü. 48 yaşındaki Dursun Ali Bacıoğlu, bir süre önce ‘‘Kuran Ayetleri Işığında İsa İle O Saatin Gelişi’’ adlı bir kitap da yayımlamıştı. Kendisine inanan şimdilik 4 müridi bulunduğunu öne süren Bacıoğlu, taraftarlarını çoğaltmak amacıyla şimdi de internette ‘‘www.beklenenisa.com’’ adlı siteyi kurdu.

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde manav dükkanı işleterek geçimini sağlayan 4 çocuk babası Bacıoğlu, ‘‘Şimdilik sadece tanıtım amacıyla site açtım. Kısa süre sonra tüm fikirlerimi yayınlayacağım. Amacım fikirlerimi tüm dünyaya duyurmak. İnsanlık álemini İslamın doğru yorumunda tek bir din olmaya davet ediyorum. Ben peygamberim ve bu konuda isteyen herkesle tartışmaya hazırım’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!