Ben o adamı bekliyorum O adam kim: Bilmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Ben o adamı bekliyorum O adam kim: Bilmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 00:27

Kartal Cezaevi’nden önceki gün tahliye edildikten sonra askerlik işlemleri başlatılan Mehmet Ali Ağca’nın, dün gün boyunca, ikamete bağlama (polise her gün gelip imza vermek) koşulu nedeniyle Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çamçeşme Şehit Yüksel Taşpınar Polis Merkezi’ne gelmesi beklendi.

Medyadan Mehmet Ali Ağca’nın Çamçeşme Şehit Yüksel Taşpınar Polis Merkezi’ne gelip imza vereceğini öğrenen çok sayıda meraklı vatandaş, sabahın erken saatlerinden itibaren polis merkezi önünde toplandı. Kalabalık, Cuma namazından çıkışta daha da yoğunlaştı. Polis merkezi önünde vatandaşların yarattığı izdiham, burada görevli memurlara zor anlar yaşattı. Vatandaşları polis merkezi önünden uzaklaştıramayan görevliler, çevik kuvvet ekipleri çağırdı.

Bu sırada polis merkezinin önündeki kaldırımdan ısrarla ayrılmak istemeyen üç kişi gözaltına alındı. Bazı kişiler ise İstiklal Marşı’nı okuyup elleriyle "Bozkurt" işareti yaptı.

Vatandaşların yarattığı izdiham, gazetecilerle canlı yayın araçlarının çalışmasını da zorlaştırdı.

Saatlerce Mehmet Ali Ağca’nın gelmesini bekleyen bazı vatandaşlar, "Ağca’yı daha yakından görmek için geldik. Mahallemize şimdiye kadar hiç bu kadar gazeteci ve televizyoncu gelmemişti. Merak ettiğimiz için buradayız" diye konuştu.

Meraklı vatandaşlar arasında bulunan 10 yaşlarındaki bir çocuk ise ismini dahi bilmediği Mehmet Ali Ağca için "O adamı görmek için bekliyorum" dedi. "O adam kim?" şeklindeki soruyu ise "Bilmiyorum" diye yanıtladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!