Ben mutlu olmayı seçiyorum

Güncelleme Tarihi:

Ben mutlu olmayı seçiyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 02:00

Yıldırım aşkla birbirlerine tutunup ani bir kararla evlenmeye karar veren Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, yarın Bodrum'da kıyılacak nikahları öncesi ilk kez bir arada görüntülendiler. Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel birlikteliğinin görüntülenme anının hoş sürprizi de Ayşe'nin babası Neco'nun da o karelerde yer almasıydı.

Haberin Devamı

ALİ TARAN İLE AYŞE ÖZYILMAZEL İŞTE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / Foto Galeri

CENGİZ SEMERCİOĞLU 'SÜRPRİZ AŞKI' KÖŞESİNDE YAZDI

YILIN ÅžOKE EDEN AÅžKI- WEB TV

Bugün ünlü reklamcı Ali Taran'ın gazetelere yansıyan  'Evliliği seviyorum. Her an evlenebilirim' sözleri gerçek çıktı.

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, cuma günü Bodrum'da kiraladıkları villada nikah kıyacak.  Yılmazel nikahta Vakko imzalı gelinlik giyecek.   Ali Taran 60 , Ayşe Özyılmazel ise 32 yaşında.  Özyılmazel ise bir süredir köşesinde Lübnanlı sevgilisinden sözediyordu. Taran ise geçtiğimiz günlerde kanser tedavisi gören eşinden boşanmıştı.

KAYINPEDER ZÄ°YARETİ        Â

Neco yarın kızıyla nikah masasına oturacak olan Ali Taran'ı Türkbükü'nde kiraladığı evinde ziyaret etti. Ziyarette damat adayı ile tanışıp ikisine de mutluluk dileyen Neco'yu, Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel bahçede uğurladı. Babası otomobile binerken nişanlısı Ali Taran'a sarılan Ayşe Özyılmazel'in mutluluğu yüzünden okunuyordu. Görüntülerde dikkat çeken bir başka özellik ise Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran'ın sağ el parmağında bulunan yüzüklerdi.

TWÄ°TTER'DAN MESAJ

Haberin Devamı
Ayşe Özyılmazel twitter'a kısa bir not yazarak sürpriz evlilik kararını anlattı: "Birileri zaten hep konuşur. Ben mutlu olmayı seçiyorum. Bu kadar."

'HÃœLYA AVÅžAR'LA MI EVLENECEKSÄ°NÄ°Z'

DP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Sayın Taran nikah işlemleri için bize başvurdu kendisine tarih verdik. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi.

Kısa bir süre önce 54 yaşındaki eşi Selma Taran’dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan ünlü reklamcı Ali Taran’ın 1 Temmuz Cuma günü Bodrum’da bir arkadaşına ait villada sanatçı Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için Bodrum Nüfus Dairesi ile Bodrum Belediyesi’nde resmi işlemleri başlattığı öğrenildi. Taran dün nüfus ideresine bugün de Bodrum Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon ve nikah memuru ile görüştü. Gerekli resmi evrakları veren Taran ve Ayşe Özyılmazel’in kır düğünü ile dünya evine girecekleri belirtildi. Başkan Kocadon "Ali Taran müracaat ettiğinde evleneceği kişinin Hülya Avşar olup olmadığını sorduk "hayır’ dedi. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi. Taran’ın Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için müracaatını yaptığı öğrenildi. (Yaşar Anter / DHA)

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!