“Ben boğmasam, o beni boğacaktı”

Güncelleme Tarihi:

“Ben boğmasam, o beni boğacaktı”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 13:34

BURSA'da kaldığı otelde baldızını boğarak öldüren Muharrem Güngör'ün ömür boyu hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Baldızını eşiyle boşanması için kendisine muska ve büyü yapmakla suçlayan Güngör, “Otelde buluştuk. Bana, ‘Ya sen beni boğacaksın veya ben seni’ dedi. Ben de onu boğdum” diye konuştu. Hakkında ömür boyu hapis cezası istenen Güngör'ün akli dengesinin belirlenmesi için devlet hastanesinde müşahede altına alınmasına karar verildi.

Haberin Devamı

İstanbul Arnavutköy'deki kereste fabrikasında işçi olarak çalışan 4 çocuk babası 41 yaşındaki Muharrem Güngör, 6 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk annesi olan baldızı 40 yaşındaki Şürkiye Güngör ile birlikte yaşamaya başladı. Geçen haziran ayında Bursa'ya gelip, yerleştiği Gazcılar Caddesi'ndeki Mavi Ege Oteli'nin 3'üncü katında, Şükriye Güngör'ü boğarak öldüren Muharrem Güngör, daha sonra İstanbul'a döndü. Muharrem Güngör, İstanbul'dan saat 01.30'da otel resepsiyon görevlisini ararken boğarak öldürdüğü baldızının cesedinin odada olduğunu söyledi. Boğularak öldürülen Şükriye Güngör'ün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Muharrem Güngör ise, İstanbul'a giden Bursa polisine teslim olmuştu. Hakkında Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘Ömür boyu hapis cezası' istemiyle dava açılan Muharrem Güngör'ün yargılanmasına başlandı.

Haberin Devamı

İlk duruşmada, eşinden boşanıp, kendisiyle yaşaması için baldızının büyü ve muska yaptığını söyleyen Muharrem Güngör, “Baldızım ile soyadımızın aynı olmasına rağmen akraba ilişkimiz bulunmuyor. Benimle birlikte olmak için sürekli muska ve büyü yaptı. Olay günü bana telefon açıp, Bursa'da olduğunu ve otele gelmemi söyledi. Artık yakamızı bırakması için Bursa'ya geldim. Otel odasında bana, ‘Ya sen beni boğacaksın veya ben seni boğacağım’ dedi. Ben de yaşamak için onu öldürdüm” dedi.

Duruşma öldürülen Şükran Güngör'ün 22 yaşındaki oğlu 22 yaşındaki Murat Güngör, “Annem böbrek hastasıydı. Sanık ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu tahmin ediyordum. Çünkü birlikte çıkıyor, günlerce gelmiyorlardı. Hatta annem evimizi 30 bin YTL'ye satıp parayı bu kişiye verdi” dedi.

Yargılama, eksik evrakların beklenmesi ve sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Kasım ayına ertelenirken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!