Belediyelerde zorunlu oruc

Güncelleme Tarihi:

Belediyelerde zorunlu oruc
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi ile FP’li, bazı ANAP'lı ve CHP'li Silivri belediyeleri ramazan nedeniyle çalışanlara öğle yemeği vermiyor

R. Tayyip Erdoğan döneminde yıllık bakım gerekçesiyle ramazan süresince kapatılan yemekhane bu yıl açık ama öğle yemeği çıkartılmıyor. Eminönü Belediyesi'nde ise tadilat gerekçesiyle yemekhane bir ay boyunca kapalı kalacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile FP'li, bazı ANAP'lı belediyeler ve CHP'li Silivri Belediyesi'nde ramazan ayı nedeniyle çalışanlara öğle yemeği verilmiyor. Öğle yemeği yerine iftar yemeği ya da kumanya verilen bu belediyelerde oruç tutanların aileleriyle birlikte iftar yapabilmeleri için de işten erken çıkmalarına göz yumuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu ramazanda da çalışanına öğle yemeği vermiyor. Tayyip Erdoğan döneminde, yıllık bakımı yapıldığı gerekçesiyle ramazan süresince kapatılan yemekhanede, bu yıl açık olmasına karşın yemek çıkartılmıyor. 6 bin kişinin görev yaptığı Belediye Sarayı’nda verilen iftar yemeğini, çevreden konuk olarak gelenler de yiyebiliyor.

CHP'li Çatalca Belediyesi ise diğer günlerde de öğle yemeği vermezken, CHP'li Beşiktaş, ANAP'lı Avcılar, CHP'li Kadıköy ve ANAP'lı Bakırköy Belediyesi öğle yemeğinin yanısıra, kumanya da veriyor.

Eminönü Belediyesi'nde, yemekhane tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı olduğu için öğle yemeği verilmiyor. İşten erken çıkan oruçlu çalışan, iftarını evinde veya belediyenin çadırında yapabiliyor.

ÖĞLE YEMEĞİ VERMEYENLER

Büyükşehir FP

Adalar ANAP

B.çekmece ANAP

Bayrampaşa FP

B.evler ANAP

Kağıthane FP

Ümraniye FP

Esenler FP

Silivri CHP

Sultanbeyli FP

Maltepe ANAP

Zeytinburnu ANAP

Üsküdar FP

Bağcılar FP

Beykoz FP

Beyoğlu FP

Sarıyer FP

Eyüp FP

Güngören FP

Kartal FP

Pendik FP

Tuzla FP

Fatih ANAP

ÖĞLE YEMEĞİ VERENLER

Beşiktaş CHP

Kadıköy CHP

Şişli ANAP

Bakırköy ANAP

Avcılar ANAP

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!