Belediye meclisinde kavga

Güncelleme Tarihi:

Belediye meclisinde kavga
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2010 11:41

TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesine bağlı Karaağaç Beldesi Belediye Meclis toplantısında gazetecileri meclis salonundan çıkarmak isteyen Belediye Başkanı MHP'li Özcan Yücel ile meclis üyeleri arasında tartışma çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçtuğu kavgayı jandarma ekipleri güçlükle yatıştırdı.

Karaağaç Beldesi Belediyesi’nin 4 MHP, 3 AK Parti, 3 DSP ve 1 Saadet Partisi’nden oluşan 11 meclis üyesi dün Mart ayı olağan meclis toplantısı için Belediye Başkanlığı meclis salonuda bir araya geldi. Toplantı sonunda DSP’li üye Şahin Salgar söz alarak konuşma yapmak istedi. Bu sırada Karaağaç Belediye Başkanı MHP’li Özcan Yücel, gazetecilerin meclis salonundan çıkarılmasını istedi.

Bu karara tepki gösteren DSP’li Salgar ile belediye başkanı arasında tartışma çıktı. Salgar, “Basın niye dışarı çıksın. Gizli bir şey konuşmuyoruz” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, meclis toplantısını tamamlandığını söyleyerek, yerinden kalktı. Meclis üyesi Şahin Salgar’ın Başkan Yücel’i durdurmak için önüne geçmesi üzerine, meclisi izleyen MHP Karaağaç Belde Başkanı Adem Bakırcı yerinden fırladı ve Şahin Salgar ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. İzleyici koltuklarında oturanlar ve diğer partililerin de katılımıyla kavga daha da alevlendi.

Kavganın büyümesi üzerine jandarma ekipleri haber verildi. Meclis salonuna gelen jandarma ekipleri tarafları ayırarak kavgayı yatıştırdı. Kavga eden meclis üyeleri gerginliğin büyümemesi için birbirlerinden şikayetçi olmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!