Belediye Başkanı 'yapılan canilik' demişti! Yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı yapılan canilik demişti Yakalandılar
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 28, 2019 10:35

Kırklareli’nin İnece beldesinde çöplükte 1 kedi ve 5’i yavru, 7 köpek yakılmış olarak bulunmuştu. Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, yapılanın canilik olduğunu belirterek, ''Jandarma ekipleri de işin takibinde bir daha böyle katliamların yapılmamasını temenni ediyorum. Bu yapılan caniliktir'' demişti. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, valiliğin Twitter hesabından İnece Beldesi'ndeki çöplükte 1 kedi ile 5'i yavru 7 köpeği boğazlarını keserek öldürdükten sonra yakan ateşe veren şüphelilerin yakalandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Sokak hayvanlarını beslemek üzere İnece Beldesi'ndeki çöplük alana giden Soner Bilgin ve Dilek Tunador, 1 kedi ve 5'i yavru 7 köpeği boğazları kesilerek öldürüldükten sonra yakılmış halde buldu. İkili durumu jandarmaya bildirdi. Kedi ve köpekler, jandarmanın yaptığı incelemenin ardından belediye ekipleri tarafından gömüldü.

Hayvanseverlerin şikayeti üzerine Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma sürerken Kırklareli Valisi Osman Bilgin, valiliğin Twitter hesabından kedi ve köpekleri öldürenlerin yakalandığını bildirdi.

Vali Bilgin, yaptığı paylaşımda, "İnece beldemizde yaşanan müessif olayla ilgili olarak jandarma ekiplerimiz ve ilgili tüm birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, bu vahşeti yapan kişiler yakalanmış olup, haklarında ilgili mevzuata göre işlemler başlatılmıştır" dedi. Olayla ilgili detayların kamuoyuyla daha sonra paylaşılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Â

Belediye Başkanı yapılan canilik demişti Yakalandılar

BELEDÄ°YE BAÅžKANI 'CANÄ°LÄ°K' DEMÄ°ÅžTÄ°

 

İnece Beldesi Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, yapılanın canilik olduğunu belirterek, "Çok üzücü bir olay. Nereden geldiği belli olamayan, beldemize 1,5 kilometre uzaklıkta olan bir bölge. Sabah haberim oldu, araştırıyoruz. Jandarma ekipleri de işin takibinde bir daha böyle katliamların yapılmamasını temenni ediyorum. Bu yapılan caniliktir" diye konuşmuştu.

 

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

BAKMADAN GEÇME!