Belaruslu kıza feribotta tecavüz etmeye kalktılar.. Tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Belaruslu kıza feribotta tecavüz etmeye kalktılar.. Tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2019 16:10

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Çanakkale'ye gezmeye götürdükleri Belarus uyruklu V.Z. (20) adlı kıza feribotta tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen Selçuk Yılmaz (32) tutuklandı, komşusu İ.E. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Şarköy'de yaşayan Belarus uyruklu V.Z. ile komşuları Selçuk Yılmaz ve İ.E., üç gün önce otomobille Çanakkale'ye gezmeye gitti. Çanakkale'de alkol alıp eğlenen 3 kişi, otomobilleriyle Şarköy'e dönmek için Çanakkale- Gelibolu feribotuna bindi. İddiaya göre, feribotta Selçuk Yılmaz ile İ.E., genç kıza tecavüz etmeye kalkıştı. V.Z., iki kişiye karşı koyup telefonla aradığı arkadaşı B.B.'den yardım istedi. B.B. de 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi.

İhbarla harekete geçen Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, feribottan çıkan otomobili Karadeğirmen kavşağında durdurdu. Polis, Selçuk Yılmaz ve İ.E.'yi gözaltına aldı, V.Z. ile birlikte emniyete götürdü.

Belaruslu V.Z., ifadesinde, komşularının gezmek üzere kendisini Çanakkale'ye götürdüğünü, burada alkol alıp eğlendiklerini anlatarak, "Dönüş yolunda feribotta bana tecavüz etmeye kalkıştılar. Ben direnip, telefonla arkadaşımı arayarak yardım istedim" dedi.

Haberin Devamı

Emniyetteki soruşturmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Selçuk Yılmaz tutuklanırken, İ.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!