Bel fıtığından ameliyat oldu

Güncelleme Tarihi:

Bel fıtığından ameliyat oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2002 01:55

Başbakan Yardımcısı ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, Florence Nigthingale Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı oldu.

Geçen cumartesi günü saat 17.00'de, sağ ayak bileğinde kısmi kuvvet kaybı ve yürüme güçlüğü şikayetiyle Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu'na başvuran Berna Yılmaz'a acil ameliyat kararı verildi. Yılmaz, hazırlıklarını tamamladıktan sonra büyük oğlu Yavuz tarafından saat 20.30'da hastaneye getirildi ve hemen ameliyata alındı. Ameliyat 2 saat sürdü. Eşi Mesut Yılmaz'ın aynı gece saat 02.30 sıralarında ziyaret ettiği Berna Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yürümeye başladığı belirtildi.

Berna Yılmaz'ın L5-S1 omurlarında ciddi bir fıtıklaşma olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hamzaoğlu, ‘‘Sağ ayak bileğindeki kuvvvet kaybı önlenmeseydi, geriye dönüş mümkün olmazdı’’ dedi.

Yılmaz'ın ameliyat sonrası normal ağrıları bulunduğunu belirten Prof. Dr. Hamzaoğlu, ‘‘Kuvvet kaybı yerine döndü. Gayet iyi’’ dedi. Prof. Dr. Hamzaoğlu, hastasının birkaç gün içinde taburcu edileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!