Beklediler... Beklediler... Beklediler...

Güncelleme Tarihi:

Beklediler... Beklediler... Beklediler...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2011 17:06

Zonguldak’ta, yoldaki mıcır nedeniyle sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Hafif yaralanan sürücü ve eşi, 112 Acil Servis’e geç haber verilmesi nedeniyle 45 dakika bekledikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 13.55 sıralarında Zonguldak- İstanbul Karayolu’nun 18’inci kilometresinde meydana geldi. Bir süre önce kalp ameliyatı geçiren emekli 57 yaşındaki Yüksel Akkaya, eşi 52 yaşındaki Müzeyyen Akkaya’yı da yanına alarak kontrol için Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitmek üzere Alaplı’dan yola çıktı. Yüksel Akkaya yönetimindeki 67 SE 966 plakalı otomobil, yoldaki mıcır nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metreden uçuruma yuvarlandı.

Kazadan, emniyet kemerlerinin takılı olması ve aracın hava yastıklarının açılması nedeniyle hafif yaralı kurtulan Akkaya çifti, kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı.

UÇURUMA YUVARLANDILAR / Foto Galeri

OĞLU HASTANEYE GÖTÜRMEK İSTEDİ İZİN VERMEDİLER

Ereğli’de bir bankada çalışan oğluna kazayı bildiren Yüksel Akkaya, daha sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi. Gelen polis ekibi, Akkaya çiftinin yaralı olduğunu görünce haber merkezinden ambulans sevk edilmesini istedi. Ancak ambulansıng eç çağrılmasına Yüksel Akkaya tepki gösterdi.

Zonguldak’tan ambulansın gelmesi beklenirken, daha uzak olan Ereğli’den Akkaya çiftinin oğulları 30 yaşındaki Kerim Akkaya olay yerine geldi. Kerim Akkaya, anne ve babasını kendi aracıyla hastaneye götürmek istedi. Ancak polis buna izin vermedi.

Kazadan yaklaşık 45 dakika sonra gelen ambulans, Akkaya çiftini alarak ZKÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Hizmetler Şube Müdürü Barış Fidan, polisin kazadan yaklaşık 20 dakika sonra saat 14.19’da 112 Komuta Merkezi’ni aradığını hemen ambulans sevk edilidğini söyledi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!