Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? 4. dönem celp tarihleri

Güncelleme Tarihi:

Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır 4. dönem celp tarihleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 18:52

Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır sorusunun yanıtı binlerce bedelli adayı tarafından araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Bedelli askerlik başvurusu için son günlere girilmesinin ardından adaylar işlemlerini hızlandırmaya başladı. Peki, bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? İşte, 4. dönem celp tarihleri.

Haberin Devamı

Henüz bedelli askerlik başvurusu yapmamış vatandaşların merakla araştırdığı celp tarihleri için detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Bedelli askerlik başvurusunun son gününe çok az bir zaman kala adaylar işlemlerini hızlandırmaya başladı. Peki, bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? İşte, 4. dönem celp tarihleri.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bedelli askerlik başvuru kılavuzu asal.msb.gov.tr adresinden yayınlandı. Başvurular e-devlet adresinden yapılacak. Başvuru sürecinde vatandaşlardan iki adımı takip etmeleri beklenecek;

1. Bedelli askerlikten faydalanmak isteyenler, E-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak barkodlu ödeme belgesinin çıktısı ve Nüfus Hüviyet Cüzdanı ile birlikte bu belgede belirtilen banka şubelerinden herhangi birine giderek söz konusu bedeli yatıracak.

Haberin Devamı

2. Barkodlu ödeme belgesi ve bedelin yatırılmasını müteakip bankadan alınacak üç (3) adet banka dekontunun aslı ile birlikte en yakın Askerlik Şubesi Başkanlığına bizzat başvurulması gerekecek.

Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır 4. dönem celp tarihleri

BEDELLİ ASKERLİK CELP DÖNEMLERİ NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Bedelli askerlikten faydalanmak için başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşların sorguladığı 4. celp dönemi, 3 Kasım tarihinde yapılacak olan planlamanın ardından adayların erişimine açılacak. Dönemlerin belirlenmesinin ardından detaylar, Milli Savunma Bakanlığı Askeralma sekmesi ve E-Devlet üzerinden görüntülenebilecek.

BAKMADAN GEÇME!