Beastie Boys Gecesi

Güncelleme Tarihi:

Beastie Boys Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

1986'da çıkarttıkları ilk albümleri ‘‘Licensed to ill’’ ve ‘‘Fight for your right’’ şarkısıyla isimlerini duyuran ve gerek farlı müzik türlerini bir araya getirererk yarattıkları sound'larıyla, gerek başlattıkları isyan dalgasıyla gençliğin gözdesi olan Beastie Boys'un Türkiye'deki ilk özel partisi bu gece Godet Bar'da yapılacak.

Amerikalı üç beyaz gençten; Mike D, Adam Yauch (MCA) ve Adam Horowitz'den (Ad Rock) kurulu Beastie Boys, hip-hop, punk, funk, rap ve rock sound'larını birleştirerek yarattıkları ‘‘başkaldıran sound’’ ile, müzikte yeni bir dönemin habercileri oldular. Siyahların müziğini yapan beyaz bir grup olarak nitelendirilen Beastie Boys'un ‘‘Check your head’’ isimli albümleri, birçok müzik dergisi tarafından 90'ların en iyi iki albümünden biri olarak kabul edildi (diğeri Nirvana). Grup, asıl çıkışını ise 1994'de çıkarttığı ‘‘Ill Communication’’ adlı albümüyle yaptı. Bu albümdeki ‘‘Sabotage’’ adlı parça hala unutulmazlar arasında yer alıyor. Beastie Boys en son geçen yıl ‘‘Hello Nasty’’ albümünü çıkardı ve ‘‘Intergalactic’’ adlı parçalasıyla yeniden gündeme geldi.

Murat Şeker ve S.O.A.P. tarafından Godet Bar'da düzenlenen gecede, Beastie Boys'un bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalar, ‘‘No sleep till Brooklyn’’den ‘‘Body Moving’’e kadar tüm Beastie Boys hitleri ve grupla ilgili tüm remix'ler çalınacak.

İstiklal Cad. Zambak Sok. 15/A, Beyoğlu. Tel: (0212) 244 38 97

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!