Bayramın 3'ncü gününde kazalar can aldı

Güncelleme Tarihi:

Bayramın 3ncü gününde kazalar can aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2013 09:39

Bayramın üçüncü gününde yollar yine kan gölüne döndü.

Haberin Devamı

BURDUR'DA OTOMOBİL DOMUZA ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Yeşilova ilçesinde bir otomobilin domuza çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yeşilova'dan Burdur yönüne giden, Ünsal Özkurt (26) yönetimindeki otomobil, ilçeye bağlı Yarışlı köyü yakınlarında yola aniden çıkan domuza çarptı. Bu sırada, karşı yönden gelen Hüseyin Yüce'nin kullandığı otomobil de aynı domuza çarptı.

Özkurt yönetimindeki otomobil, kaza sonucu karşı şeride geçerek, Yüce idaresindeki otomobile çarptıktan sonra şarampole devrildi.

Kazada Özkurt ile aynı araçta bulunan Aytekin Akay (28) ve Hasan Özkan (25) olay yerinde öldü, Hüseyin Yüce yaralandı. Sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan Yüce'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

UŞAK'TA OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Uşak’ın Ulubey İlçesi yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Uşak- Ulubey Karayolu’nun 24. kilometresinde meydana geldi. Muhammet Eroğlu (22) yönetimindeki otomobil kontrolden çıktı. Takla atıp şarampole yuvarlanan otomobildeki Mükribe Yaşar (39) ve Serpil Yaşar (26) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Muhammet Eroğlu ile Rabia Yaşar (13), Pamuk Yaşar (25), Tansu Yaşar (18) ve Aynur Eroğlu (17) ambulansla Uşak Devlet ve Medikal Park Uşak hastanelerine kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından ölenlerin cesedi Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KÜTAHYA'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 YARALI

Kütahya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza Kütahya - Eskişehir karayolunun 14'üncü kilometresinde meydana geldi. Okay Aydın idaresindeki araç, aynı istikamette yol ayrımında dönmek isteyen Azmi Taş idaresindeki otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Azmi Taş, eşi Hatice ve oğlu Veysel Taş araç içinde sıkıştı. Şahıslar, olay yerine gelen Kütahya Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 45 dakika süren çalışmanın ardından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Diğer otomobilde bulunan Okay Aydın ve Yasemin Aydın da hafif şekilde yaralandı.

Haberin Devamı

112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kullanılamaz hale gelen iki otomobil çekici ile yoldan kaldırıldı.

KARAMAN'DA OTOMOBİL DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ

Karaman'da otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Celal Onat (50) yönetimindeki otomobil, merkeze bağlı Burunoba köyü çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada ağır yaralanan Onat, kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bayramın 3ncü gününde kazalar can aldı
ŞIRNAK'TA KAZA: 2 ÖLÜ, 10 YARALI

Haberin Devamı

Şırnak'ın Balveren Beldesinde bir kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaşamını yitirdi, 5'i çocuk toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar, Şırnak Devlet Hastanasinde tedavi altına alındı.
Merkeze bağlı Balveren Beldesi Milli Karakolu yakınlarında bu sabah saatlerinde seyir halinde olan Hasan Güngen yönetimindeki kamyonetin direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 120 metre sürüklenen kamyonette bulunan Halime Güngen (51) ve Gülsüm Güngen (30) yaşamını yitirirken, 5'i çocuk 10 kişi ise yaralandı. Jandarma kazadan sonra kazanın gerçekleştiği bölgede önlem alırken, yaralılar, Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 2 yaralının helikopter ile Diyarbakır'a sevk edileceği belirtildi.

Haberin Devamı

ANKARA'DA İŞÇİ SERVİSİ KAZA YAPTI: 13 YARALI
Kazan'da meydana gelen trafik kazasında şarompole yuvarlanan işçi servisindeki 13 kişi yaralandı.

Özel bir şirkette çalışan işçileri evlerine götüren Kazım Eser'in kullandığı servis minibüsü Soğulcak Köyü girişinde yağmurdan kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak 45 metrelik şarompele yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan Muhammet Oğuz, Buse

Bayramın 3ncü gününde kazalar can aldı
Pınar Aydın, Devrim Arda Kurt, Ahmet ve Burhan Arslan, Büşra ve Gamze Şimşek, Ufuk ve Öztekin Sulu, Burak Özkan, Beyza Kılınç ve Hamza Memişoğlu yaralandı. Ambulanslarla Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Buse Pınar Aydın, Beyza Kılınç, Devrim Arda Kurt, Kazım Eser ve Ahmet Arslan Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

Haberin Devamı

Kazayı duyan işçi yakınları Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde toplandı. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de hastaneye gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.

ANKARA'DA KAMYON VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
Ankara Haymana yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Ankara'dan Haymana istikametine giden Murat Yılmaz'ın kullandığı araç yoldaki köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdı. Yılmaz bu sırada otomobilinin kontrolünü kaybederek önce köpeğe sonra karşı yönden gelen Asuman Avdatek kontrolündeki otomobile çarptı.
Kazanın ardından otomobil sürücüsü Asuman Avdatek (41) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil içindeki Selda Avdatek, Tolunay Avdatek, kamyon sürücüsü Murat Yılmaz, Birgül Yılmaz ve Özge Keskin yaralandı. Yaralılar Ankara'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

MUĞLA'DA KAYGAN YOL KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir ciple kapalı kasa minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Fethiye’den Kaş yönüne giden 53 yaşındaki Nurzat İlker Arığsoy yönetimindeki cip, Fethiye- Kaş Karayolu’nun 61’inci kilometresi Çukurincir Köyü yakınlarında bugün saat 07.00 sıralarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen Osman Kaba yönetimindeki minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada cip sürücü Nurzat İlker Arığsoy, yanındaki Türkmenistanlı Nazira Ergensheva ile diğer araç sürücüsü Osman Kaba ve yanındaki Gülnar Balta yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Fethiye’deki hastanelere götürülürken, ağır yaralı Arığsoy, yolda yaşamını yitirdi.

Tedaviye alınan yaralılardan Nazira Ergensheva’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Osman Kaba ve Gülnar Balta’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

ADANA'DA HASTANE YOLUNDA KAZA; 3 ÖLÜ, 4 YARALI

Adana’da kalp hastası akrabasını hastaneye götüren Mustafa Kavlak yönetimindeki otomobilin karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, gece saat 02.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda meydana geldi. Mustafa Kavlak yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen Bedir Kopcami yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Hatalı sollama sonucu meydana geldiği belirtilen kazada Mustafa Kavlak ile beraberindeki Mustafa Öksüz ve diğer otomobilin sürücüsü Bedir Kopcami yaşamını yitirirken, her iki araçta bulunan Yonca Güler, Nihat Güler, Hayri Tunahan Yılmaz ve Hasan Can Öksüz yaralandı.

Kazada ölen Mustafa Kavlak’ın, kalp hastası olan ve rahatsızlanan yakını Mustafa Öksüz’ü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne götürmek üzere yola çıktığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MANİSA'DA KÖPRÜ DUVARINA ÇARPAN ARAÇTAKİ 8 KİŞİ YARALANDI

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Musacalı köyünde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
Düğün alışverişi yapmak için yola çıkan Mehmet Sağ (42), yönetimindeki araçla köy içerisinde bulunan köprüye yaklaştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü duvarına çarptı. Hafif ticari araçta bulunan sürücü dahil 8 kişi yaralanırken, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Sağ, Deniz Bilen (21), Sevim Eksik (26), Ronahi Eksik (16), Aydın Yavuz (23), Zülfi Yavuz (20), Birgül Eksik (22) ve Emine Yavuz (16) tedavi altına alındı. Yaralılardan Emine Yavuz’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SİVAS'TA KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Sivas'ın Gemerek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Sivas-Kayseri karayolunun Ağçalı mevkiinde, Şarkışla'dan Kayseri istikametine gitmekte olan Aslan Sağnak (47) yönetimindeki otomobil, aynı yönde ilerleyen Sinan S. idaresindeki odun yüklü üç römorku bulunan traktörün en arkasındaki römorka çarptı.
Kazada, Duran Saraç (48) sıkıştığı yerde hayatını kaybetti. Sürücü Aslan Sağnak (47), Gazi Pınar (23), traktör sürücüsü Sinan S. ve Abdullah Sağnak ise yaralandı. Ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aslan Sağnak ve Abdullah Sağnak ile Pınar, buradaki ilk müdahalelerinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Abdullah Sağnak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Gemerek Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen traktör sürücüsü Sinan S. ise, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

SUŞEHRİ'NDE MİNİBÜS TAKLA ATTI: 6 YARALI
Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek 6 kişi yaralandı.
Suşehri yönüne giden Murat Sevim'in kullandığı minibüs, D-100 karayolunda bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiği Kesikkaş köyü yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, ulaşımın sağlandığı mevcut yoldan yapımı süren ana yola yuvarlanan minibüste bulunan Osman Arıcan (10), Zeliha Demir (45), Ferhat Sevim (13), Nurgül Arıcan ve Arıcan'ın 10 günlük olduğu belirtilen ve adı henüz konulmayan bebeği ile sürücü Sevim yaralandı. Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 5'i Sivas'taki hastanelere sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bebek ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Bebek, akrabası Arif Sevim'e teslim edildi.Minibüstekilerin, Nurgül Arıcan ve bebeğinin tedavisi için Ordu'nun Mesudiye ilçesinden Suşehri Devlet Hastanesine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Bebeğin babası Ercan Arıcan'ın kurbanlık satışı için İstanbul'da olduğu belirtildi.

MERSİN'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ

Mersin'de bir otomobilin çarptığı 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Mezitli ilçesinden kent merkezine seyreden ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan ticari taksi, Cumhuriyet Polis Merkezi yanından yolun karşısına geçmeye çalışan Onur Köle (18) ile Beste Sevgi Çadırlı'ya (18) çarptı.
Kazada, Onur Köle olay yerinde hayatını kaybederken, Beste Sevgi Çadırlı ise kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde öldü.

KASTAMONU'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 4 YARALI

Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Devrekani kavşağında Bülent Erden (27) yönetimindeki 48 LN 624 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Taş idaresindeki 55 NU 484 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Taş ile aynı araçta bulunan Dursun Karahaliloğlu ve Behiye Tıngır (55) hayatını kaybetti, yaralanan sürücü Erden ve eşi Semra Erden (25), Tevfik Tıngır (52) ile Özlem Taş, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ANTALYA'DA RUS TURİST KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan Rus uyruklu turist trafik kazasında hayatını kaybetti.
Alanya’nın Konaklı Beldesinde tatil yapan Rus uyruklu Victor Kolugin trafik kazasında hayatını kaybetti. Alanya'dan Okurcalar istikametine otomobiliyle gitmekte olan Mehmet Ö, yola aniden çıkan Rus tatilciye çarptı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Rus turist hayatını kaybederken yapılan otopsi işleminin ardından cenaze ülkesine götürülmek üzere morga kaldırıldı. Otomobil sürücü ise yapılan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ISPARTA'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 9 YARALI

Isparta'da 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
Eski Isparta-Burdur karayolu Gelincik köyü mevkisinde Fetullah Korkmaz'ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Hasan Genç yönetimindeki otomobille çarpıştı. Bu sırada kazayı fark edemeyen Selahattin Çağaç, idaresindeki otomobil ile önce araçlara çarptı, ardından şarampole devrildi. Kazada otomobil sürücüleri Korkmaz, Genç, Çağaç ile otomobillerde bulunan Melike Nur Korkmaz, Mustafa Korkmaz, Gamze Genç, Münevver İrem Genç, Ülkü Genç ve Ümmü Fatıma Genç yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Isparta Devlet Hastanesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesine kaldırıldı. Bu arada kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

BURSA'NIN ORHANGAZİ İLÇESİ'NDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 10 YARALI
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

İznik istikametine giden Ümit Yıldırım'ın (39) kullandığı otomobil ile karşı yönden gelen Serkan Bulut (36) yönetimindeki otomobil, Orhangazi-İznik kara yolu Çakırlı beldesi yakınlarında çarpıştı.
Kazada, sürücü Ümit Yıldırım ve araçta bulunan eşi Melike Yıldırım (31) ile diğer otomobilin sürücüsü Serkan Bulut ve araçtaki eşi Nurdan (30), çocukları Fatma (8), ikiz kardeşler Miray (2) ve Miraç Bulut (2), Özlem Seda Aslangiray (30), kızı Aybüke Aslangiray (10) ve Tezcan Kuşoğlu (38) yaralandı. Araçlarda sıkışan sürücüler, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çabaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan, Fatma Bulut ve Ümit Yıldırım'ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Orhangazi-İznik kara yolu bir süre ulaşıma kapandı.

ŞANLIURFA'DA MİNİBÜSLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 5 YARALI
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.
Siverek-Viranşehir karayolu 2. kilometrede Necip Akhamur'un kullandığı minibüs, Ali Kaya yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Yaralanan Necip Akhamur ile minibüsteki Hikmet, Elif, Hadiye ve Diyar Akhamur, Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!