Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi?

Güncelleme Tarihi:

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 12:25

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi sorusu, özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Bayramın ilk gününün tamamlanmasının ardından diğer günlerde gezip eğlenmek isteyen vatandaşlar, bayramda otobüs, metro ve vapurlar ücretsiz mi sorularını yöneltti. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak? İşte, merakla araştırılan konunun detayları

Haberin Devamı

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi sorusuna cevap arayan vatandaşlar, otobüs, metro ve vapurların ücret alıp almadığını sorgulamaya başladı. İşte, dışarı çıkıp gezmek isteyenlerin merakla araştırdığı bayramda toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun cevapları

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ve şehir hatları vapurları ile İstanbul Otobüs A.Ş. ve özel halk otobüsleri % 50 indirimli hizmet verecek..." şeklinde duyuru yaptı.

Öte yandan bayramın üç günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu taşımanın bayram süresince yüzde 50 indirimli olacağını duyurdu. İşte o duyuru;

Haberin Devamı

"Ramazan Bayramı'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçları (Havaalanı, Baykuş, Bilet 35, Aylık Bilet ve Yerleşke Öğrenci Tarifesi hariç) yüzde 50 indirimli tarife ile hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde alınan karara göre İzmirliler, bayram seyahatlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında "yarı yarıya indirimli" olarak gerçekleştirebilecek. İzmirliler ayrıca kabristan ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından bayram günleri ücretsiz yararlanacak."

BAKMADAN GEÇME!