Ramazan Bayramı tatili ne zaman bitecek? Yol durumu nasıl?

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Bayramı tatili ne zaman bitecek Yol durumu nasıl
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 18:39

Ramazan Bayramı tatili ne zaman bitecek sorusu binlerce vatandaş tarafından en çok sorgulanan ve merak edilen konular arasında yer aldı. Ramazan Bayramı tatiline çıkan vatandaşlar, sıcak havaların gelmesiyle birlikte yazlık yerlere akın ettiler. Bayram tatilinin bitmesine az bir zaman kala vatandaşlar tatilin ne zaman biteceğini ve dönüş için yol durumunun nasıl olduğunu araştırıyorlar. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman bitecek? Yol durumu nasıl? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Bayram tatili için artık son saatlere girildi. Milyonlarca vatandaşın tatili değerlendirmek için şehir dışına çıktığı süreç, bugün sona eriyor. 23 Haziran Cuma akşamı başlayan bayram tatili süreci, yarın haftanın ilk mesai günü ile son bulacak

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, geçtiğimiz hafta Twitter hesabından yaptığı açıklamayla öğretmenlere müjdeli haberi duyurmuştu;

"Değerli arkadaşlar, Sayın Bakanımızın onayıyla seminer döneminin bayram sonrası üç günü idari izin uygulayacağız inşallah. Hayırlı olsun."

TATİL DÖNÜŞÜ BAŞLADI

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle araçlarıyla memleketlerine giden tatilcilerin dönüş çilesi tatilin 3. gününde başladı. Kocaeli TEM otoyolu ve D-100 karayolunda trafik durma noktasına geldi.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle geçen hafta Cuma gününden itibaren yola çıkan tatilcilerin dönüş çilesi erken başladı. 4 günlük tatilin 3. gününde araçlarıyla İstanbul yönüne dönüşe geçen tatilcilerin Kocaeli TEM otoyolu ve D-100 karayolunda oluşturdukları yoğunluk giderek artıyor. Akşam saatlerinde TEM otoyolu İzmit kesiminde oluşan yoğunluk nedeniyle tatilcilerin yöneldiği D-100 karayolunda da ilerleyen saatlerde trafik durma noktasına geldi.

 

BAKMADAN GEÇME!