Bayramın ilk günü en çok araştırılan konu bayram mesajları oldu! İşte en güzel Bayram mesajları

Güncelleme Tarihi:

Bayramın ilk günü en çok araştırılan konu bayram mesajları oldu İşte en güzel Bayram mesajları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2019 14:44

Bayram günlerinin geleneği haline gelen bayram mesajları, 2019 Ramazan Bayramı’nda da unutulmadı. Ramazan Bayramı’nı sevdiklerinden uzakta geçiren veya sosyal medyada takipçilerine iyi dileklerde bulunmak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden bayram mesajlarını inceliyor. İşte, ister metin isterseniz de görsel olarak paylaşabileceğiniz en güzel bayram mesajları…

Haberin Devamı

11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nı geride bıraktık ve bugün bayramın ilk gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın ilk günü en çok araştırılan konu bayram mesajları oldu. Bu bayramda sizler de eşinize, arkadaşlarınıza, anne, baba ve akrabalarınıza bayram mesajlarını gönderebilir ve yakınlığınızı pekiştirebilirsiniz. İşte, en güzel bayram mesajlarından derlemeler...


bayram mesajları

Bugün bayram, bugün sarılma ve kucaklaşma günü. İster özgür, ister mapus; İster yanında, ister uzakta; ister büyük, ister küçük tüm iyi yürekli insanlara mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir bayram diliyorum. Birbirinizi sevin, çünkü sevmek en kolay...

Güzellik, birlik ve beraberlik dolu; her zaman bir öncekinden daha mutlu ve huzurlu, şeker tadında bir bayram olması dileklerimizle. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Haberin Devamı

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Bayram sevindiğin kadar değil, sevindirdiğin kadar bayramdır...#iyibayramlar

Bayram sabahındaki çocuklar kadar mutlu geçsin bayramımız.

Sevdiklerimizle mutlu ve huzurlu günler geçirmek dileğiyle. Tebessümler yüzünüzden eksik olmasın.. İyi bayramlar..

Kim bilebilir ki bu bayram atan bir kalbin bir sonraki bayramda da atacağını?Tüm sevdiklerinize doya doya sarıldığınız bir bayram olsun..

Samimiyetsiz toplu bayram mesajlarından uzak; sevdiklerinizle huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Uzakların, yakın olduğu sevginin çokça hissedildiği, çocukların gözlerinin içinin güldüğü, ailelerin kucaklaştığı, sofraların sandalyelerin yetmeyeceği kadar kalabalık olduğu çok güzel bir bayram dilerim...

Ramazanın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Haberin Devamı

Ramazan bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!