Baykal'a saat yanıtı: 10 bine bırakırım

Güncelleme Tarihi:

Baykala saat yanıtı: 10 bine bırakırım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 17:51

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, kolunda bir saat gördüğünü ve bundan hareket ettiğini ifade ederek, “Dedi ki, '60 bin dolar'. Sayın Baykal, gel paran bolsa veya o kılavuzlarına söyle 15 bin dolara sana vereyim. O fazla gelirse 10 bin dolara da fit olurum. Buna da varım. Yiğit ol, yiğit. 70 yaşına geldin dayandın, hala dürüst davranmıyorsun” dedi.

KOCAELİ MİTİNGİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan, partisince Kocaeli'de Anıtpark'ın yanındaki pazar yerinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
İktidarları döneminde Türkiye'nin milli gelirini 400 milyar dolara yükselttiklerini belirten Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik eleştirilerde bulundu. Erdoğan, şöyle konuştu:

“79 senede 181 milyar dolar, 4 senede bunun üzerine 220 milyar koyduk. Sayın Baykal eline diline dursun, bunu nasıl görmüyorsun. Bunun ülke, millet, ekonomi diye bir derdi yok. Anlamaz zaten. Tek derdi vardır iftira. Sayın Pepe'ye yapılan iftirayı gördünüz. Bunun kılavuzu kargadır. Kılavuzu karga olanın akıbetini benim halkım bilir.
Geçen gün çıkmış benim kolumda bir zamanlar bir saat görmüş, ondan hareket ediyor. Fakat bir rakam söyledi, ondan sonra arada birileri geldi, yine kılavuzu karga ona akıl verdi: Dedi ki, '60 bin dolar'. Sayın Baykal, gel paran bolsa veya o kılavuzlarına söyle 15 bin dolara sana vereyim. O fazla gelirse 10 bin dolara da fit olurum. Buna da varım. 70 yaşına geldin dayandın, hala dürüst davranmıyorsun. Yiğit ol, yiğit.”

“BUNLARIN CEVABINI VER”

Erdoğan, Baykal'ın “AKP altın dağıtıyor” dediğini ifade ederek, konuşmasına şöyle devam etti:
“Altın dağıtıyormuşuz. Evleri dolaşıyormuşuz, güya sünnet çocuğu diye bakıyormuşuz. Ama sünnet çocuğu dediklerimiz 18 yaşında olmuş. Bak Sayın Baykal, AKP bu milletin iradesini bütün değerlerin üstünde tutar. AKPnin böyle bir yola tevessül ettiğini ispat edemediğin takdirde namertsin, müfterisin. Az önce de Osman bey aynı şeyi söyledi mi? İspat edemezsen.. Bunların cevabın ver, bunların cevabını veremezsen millet seni gömecek o sandığa. Çünkü bu memleket dürüst olmayan yöneticilerden çok çekti. Hortumculardan çok çekti, hortumcularla pazarlık içinde olanlardan çok çekti.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!