Bayındırlık Bakanı'ndan Anayasa paketi açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Bayındırlık Bakanından Anayasa paketi açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2010 18:29

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, anayasa değişiklik paketinin milletin hayrına olacağını söyledi.

Bakan Demir, kızı Safa Demir'in düğününe katılmak üzere gittiği Ordu'da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında anayasa değişiklik paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve referandumda halkın 'Evet” diyeceğini bildiklerini ifade eden Bakan Mustafa
Demir, şöyle konuştu:

“Türkiye artık eski Türkiye değil. Ekonomik alanda, eğitim alanında, sağlık alanında kısacası her alanda kendini oldukça geliştirmiştir. Bütün illerimizde üniversitelerimiz var. Türkiye, bundan 8 yıl öncesiyle kıyaslanamayacak kadar iyi durumda. Yapılacak referandumda da halkın “Evet” diyeceğini biliyoruz. Çünkü Anayasa değişiklik paketi milletin hayrına olacaktır. Herhangi bir siyasi oluşumun bunun karşısında durması da asla izah edilemiyor. Meclis görüşmelerinde hep birlikte izledik, gelecek nesiller bunu nasıl değerlendirecek ben bunu çok merak ediyorum.”

Bir soru üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Recep bey” söylemine de değinen Bakan Demir, “Normal bir insanın bir vatandaşa böyle hitap şekli bile hoş karşılanamaz. Türkiye'nin Başbakanı'na karşı da söylenen bu sözü hiç hoş karşılamıyoruz, zaten kimse de hoş karşılamıyor” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!