Bayılma numarasıyla 5 kilo altın çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Bayılma numarasıyla 5 kilo altın çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 18:19

VAN’ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde 3 kişi bayılma numarası yaparak altın toptancısının içinde yaklaşık 5 kilo altın bulunan çantasını çalıp kaçtı. Olay yerine gelen polis yol üstündeki esnafın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip, hırsızların bulunması için çalışma başlattı.

Olay bugün saat 13.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Kuyumculara altın pazarlayan bir toptancı, altın dolu çantayla bir kuyumcu dükkanına girdi. İddiaya göre toptancıyı takibe alan 3 kişiden biri, dükkandan çıkan ve 50 metre ilerleyen toptancının önünde kendiniyere atarak bayılma numarası yaptı. Bayılan kişiyi gören toptancı yardım etmeye çalışırken, diğer 2 kişi içi altın dolu çantayı alıp kaçtı. Toptancı olayın şokunu yaşarken, yerde yatan kişi de ayağa fırlayıp hızla uzaklaştı.

Bağırarak yardım isteyen toptancı durumu hemen polise bildirdi. Polis 3 kişiyi gören esnafın da ifadelerine aldıktan sonra güvenlik kameraları kayıtlarını incelemeye alarak hırsızların bulunması için çalışma başlattı.

Hırsızların toptancıları takibe almasıda yol üstündeki bir kuyumcunun güvenlik kameralarına takıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!