Bayan Bacak'tan kurtaran ifade

Güncelleme Tarihi:

Bayan Bacaktan kurtaran ifade
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bahçelievler'de birlikte yaşadığı ‘Bayan Bacak’ olarak tanınan sevgilisi Serpil Örümcer'i, kendisinden ayrılmasına tahammül edemediği için, ellerinden bağlayarak zorla alıkoyduğu iddia edilen Batmanlı işadamı Hasan Ölük, beraat etti. Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 10 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Ölük, ‘‘Serpil Hanım ile 5 yıldır gayri resmi karı-koca hayatı yaşamaktayız. Kesinlikle kaçırma ve alıkoyma yoktur. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Serpil Örümcer de sanık Ölük'ün ifadesini doğruladı.

Alıkoyma da, tecavüz de yalanmış

Mahkeme heyeti Örümcer'e, sevgilisi Hasan Ölük'ün kızı Fulya Akgürgen'e tecavüze ettiğini söylediği polisteki ifadesini hatırlattı. Bunun üzerine Örümcer, şöyle dedi: ‘‘O günlerde sanıkla aramız açıktı. Kızgın olduğum için o şekilde ifade verdim. Aslında bu olanlar annemin suçudur. Annem, akli dengesi yerinde olmadığı için yalan beyanlarda bulundu.’’ Örümcer'in kızı da olayın anneannesinin uydurması olduğunu öne sürdü. Sanık Hasan Ölük’ün delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.

Mahkemede şikáyetinden vazgeçti

70'li yıllarda sinema ve sahne dünyasına ‘‘Bayan Bacak’’ olarak damgasını vuran Serpil Örümcer, sevgilisi yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Polisteki ifadesini mahkemede değiştiren Örümcer, sanık sevgilisini hapisten kurtardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!