Batman saldırısında ikinci şüpheli yok

Güncelleme Tarihi:

Batman saldırısında ikinci şüpheli yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 15:50

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver kentindeki bir sinemada 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı düzenleyen saldırgana yardım eden ikinci bir şüphelinin bulunmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Denver kentinin banliyösü Aurora polis sözcüsü, bu konudaki haberleri yalanlayarak, "ikinci bir şüphelinin bulunduğuna ilişkin basında birçok yanlış bilgi bulunduğunu" belirtti. Sözcü, "dün akşam saldırganın bir yakınının sorgulandığını, bu kişinin saldırıya karıştığını düşündüren hiçbir bulgunun bulunmadığını" kaydetti.

Bu arada polisin, James Eagen Holmes isimli 24 yaşındaki saldırganın yaşadığı apartman dairesini tamamen temizlediği belirtildi. Twitter'dan yapılan açıklamada, "tüm tehlikeli unsurların çıkarıldığı" ifade edildi.

OBAMA AURORA'YA GİDECEK

Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama'nın kurbanların ailelerini ziyaret etmek amacıyla bugün Aurora'ya gitmesinin beklendiği, burada iki saat kadar kalacak olan Obama'nın yerel yetkililerle de bir araya geleceği belirtildi.

Haberin Devamı

Denver kentinde, yüzünde gaz maskesi bulunan saldırgan Batman serisinin "The Dark Knight Rises" (Kara Şövalye Yükseliyor) filminin ilk gösteriminde izleyicilerin üzerine ateş açmış, saldırıda 12 kişi ölmüş, 50'den fazla kişi yaralanmıştı. 24 yaşındaki saldırganın yakalandığı açıklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!