Batılı erkeklerin Asyalı kadın merakı

Güncelleme Tarihi:

Batılı erkeklerin Asyalı kadın merakı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Asyalı kadınlara gönlünü kaptıran Batılı erkeklerin sayısı hızla artıyor. Alman Bunte Dergisi, son sayısında ‘‘Batılı erkekler Asyalı kadınlarda ne buluyor?’’ sorusuna cevap aradı.

32 yaşındaki Çinli tercüman Ke Gao ile birlikte yaşamaya başlayan polisiye romanları yazarı 76 yaşındaki Heinz G. Konsalik, ‘‘Onda mutlak mutluğu buldum. Ke'den önce ruhsal bunalım yaşıyordum. Şimdi dünyanın en mutlu insanıyım, onu kimseyle değişmem. Her şey birdenbire Çin'deki Kunming Havaalanı'nda oldu. Bu Asyalı beni ilk bakışta çarptı’’ diye konuştu.

Mutluluğu bir Asyalı kadında tattığını söyleyen yalnızca Heinz G.Konsalik değil. Danimarka Prensi Joachim, iki yıldan bu yana yarı Çinli Aleksandra ile evli. Ünlü yönetmen Woody Allen da eski evlatlığı Soon Yi ile hayatını birleştirdi. Ünlü aktör Michael Caine, bir zamanlar Hindistan Güzellik Kraliçesi seçilen Shakira Khatoon ile 1973 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürüyor. Uzmanlar, Batılı erkeklerin Asyalı kadınlara duyduğu ilgiyi farklı yorumluyorlar. Boşanma avukatı Hermann Messner, ‘‘Asyalı bir kadınla evlenmek bir rüya gibidir. Ancak bu rüya 2-3 yıl içinde son bulur. Başlangıçta kadınlar ağır başlı, erkeğin her istediğini yaparlar. Ancak Asya'ya özgü bu şefkat gösterisi zamanla azalır’’ diyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!