Basra sıcağı

Güncelleme Tarihi:

Basra sıcağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2001 01:14

Sıcak hava önümüzdeki günlerde de etkisini devam ettirecek, sadece Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını, rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif arasıra orta, yurdun doğu kesimlerinde ise yer yer kuvvetli olarak eseceğini ifade ettiler. Başkent Ankara'yı bugün güneşli bir hava beklerken, en yüksek sıcaklığın 32, en düşük sıcaklığın ise 12 derece olması tahmin ediliyor. Ankara'da yarın havanın parçalı bulutlu olması, en yüksek sıcaklığın 35, en düşük sıcaklığın ise 13 derece, Pazartesi günü de en yüksek sıcaklığın 35, en düşük sıcaklığın 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

Ankara gibi İstanbul'da da bugün hava güneşli geçecek. En yüksek sıcaklığın 32, en düşük sıcaklığın 20 derece olması beklenen İstanbul'da sıcak havaların yarın ve pazartesi günü de devam edeceği belirtildi. Nem oranının yüksek olduğu ve bunaltıcı sıcıkların yaşandığı İzmir'de de hava sıcaklıkları üç gün boyunca 37 derece civarında olacak.

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklık 37, en düşük sıcaklık 22 derece, yarın en yüksek sıcaklık 39, en düşük sıcaklık 22, Pazartesi günü de en yüksek sıcaklık 37, en düşük sıcaklık 19 derece olması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!