Başkentte elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Başkentte elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2009 19:06

Yıllık periyodik işletme, hat bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle, 16 Ağustosta Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 16 Ağustos Pazar günü 09.00-14.00 saatleri arası; Altındağ'a bağlı Anafartalar Mahallesi Ulus Şehir Çarşısı ve civarı, Yenimahalle'ye bağlı Ergazi Mahallesi Gersan Sanayi Sitesi, Filiz Petrol, MTA Ambarı ve civarı, Kazan'a bağlı Bitik Mahallesi, A.B.
Belediyesi Ova Fidanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Ağırlık İstasyonu, MND Gıda (Lokman), Salih Orman Ürünleri, C.P. Standart Tavukçuluk, Kibaroğlu İnşaat, M. Emin Oğuzalp, Burhan Türksever, Aren Grup, Özdağ Petrol, Metin Tamer, Dursun Lale, Mustafa Yanık, Mehmet Duygulu, Hicabi Bitik ile Mahmut Ekinci ve civarları elektrik alamayacak.

Kazan'da, 09.00-12.00 saatleri arası; Limak, Presenius Medikal, DSİ Boru Fabrikası, Aytekin Seymen ve civarına elektrik kesintisi uygulanacak.
Pursaklar'da, 11.00-14.00 saatleri arası; Saray Beldesi Çorumlular Sitesi ve civarı, Kurusarı, Gümüşoluk Mahalleleri, Patır Petrol, Fem Mobilya, Aysan Mobilya, Kösedağ Besicilik, Nergiz Besicilik özel trafolar ve civarına elektrik verilemeyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!