Başkentte elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Başkentte elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2008 17:14

Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 23 ve 25 Ekimde Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Ekim Perşembe günü 09.00-14.00 saatleri arası Şereflikoçhisar İlçesine bağlı Karabük, Kadıncık, Sadıklı, Musular, Palazobası, Değirmenyolu, Deliler, Şeyhli, Haydarlı, Fadıllı, Seymenli, Cıngıl, Bağobası, Kadıobası, Çatçat, Çayırönü, Üzengilik, Yeşilyurt, Karendere, Baltalı, Eley, Aliuşağı, Yalnızpınar Köyleri ile Devekovan ve Çalören Belediyeleri ve Evren ilçe merkezi, İbrahimbeyli, Eskitorunobası, Cebirli, İnebeyli, Yusufuşağı, Altınbaşak, Demirayak, Solakuşağı ve Çatalpınar Köyleri elektrik alamayacak.

Çankaya İlçesine bağlı Fevzi Çakmak Sokakta da 25 Ekim Cumartesi günü 09.00-14.00 saatleri arası elektrik kesintisi uygulanacak. Aynı tarihte, 10.00-15.00 saatleri arasında Keçiören İlçesine bağlı Erdoğan, Dimyat, Devrek sokaklar ve civarına da elektrik verilemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!