Başkentte elektirik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Başkentte elektirik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2009 18:38

Yıllık periyodik işletme, hat bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle, 9 ve 10 Temmuzda Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik alamayacak yerler ile gün ve saatleri şöyle:

9 Temmuz Perşembe günü 10.00-15.00 saatlerinde Mamak'a bağlı Karaağaç Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi 65, 66, 67, 68. sokaklar ile civarı, Samsun yolu Petrol Ofisi. Keçiören'e bağlı, Bağlum Karşıyaka Mahallesi, Gülen, Selanik ve Akdeniz caddeleri, Bağlum Bulvarı, Mevlana Sokak, Polat Beton ve civarı. Sincan'a bağlı, Fatih Mahallesi Mevlana Sokak, İzmir Caddesi'nin bir kısmı.

13.30-18.30 saatlerinde, Pursaklar'a bağlı Saray beldesi Fatih Mahallesi, Piri Reis, Nene Hatun, İstiklal, Türkmenler caddelerinin bir kısmı, Gürsoy, Uzunyol, Ekincihan, Yıldız, Pekmezciler, Cengizhan, Battal Gazi, Esenlik, Selvi, Özkan, Bulut, Gülnaz sokaklar,Bağlar mevki, Çorumlular ve Doktorlar Sitesi ile civarı, Kurusarı, Gümüşoluk mahalleleri, Patır Petrol, Fem Mobilya, Aysan Mobilya, Kösedağ Besicilik, Nergiz Besicilik özel trafoları ve civarı.

9 ve 10 Temmuzda 09.00-14.00 saatlerinde, Kızılcahamam'a bağlı İsmet Paşa Ölü Pınar mevki, Kızılcahamam Toki Şantiyesi, İsmet Paşa Turkcell, Avea, Belediye TV vericileri, Sönmez Kaynak Suları, Anmar Gıda Türk Maden Pazarlama, Asya Termal Tesisler, Yeşil Vadi Kooperatifi, Huzur Yapı Kooperatifi, Çukurca köyü belediye içme suyu pompaları, Ölü Pınar mevki, Botaş tesisleri.

10 Temmuz Cuma günü 10.00-15.00 saatlerinde, Mamak'a bağlı Fahri Korutürk ve Cengizhan mahallelerinin bir kısmı. Sincan'a bağlı Fatih Mahallesi, Yavuz Selim, Yunus, Mevlana, Farabi sokaklarının bir kısmı.

09.00-14.00 saatlerinde, Kızılcahamam'a bağlı Belediye İçme Suyu kuyusu (Şıhçayır mevki), Karayolları 42. Şube Şefliği, TR-28 bölgesi, DSİ Eğrekkaya Barajı. Kazan'a bağlı Günbaşı Mahallesi. Çankaya ilçesine bağlı Dikmen Caddesi 2. Cadde'nin bir kısmı Çelikler Sitesi ve civarı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!