Başkan Oval Ofis’te beni de sıkıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Oval Ofis’te beni de sıkıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Clinton'un cinsel taciz skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak, CBS televizyonunda konuşan Kathleen Willey ‘İş aramaya gittiğimde Clinton beni öpmeye çalıştı’’ dedi.

Paula Jones, Monica Lewinsky derken, Clinton'un ‘skandallar haremine’ Kathleen Willey de katıldı. Willey, daha önce Büyük Jüri önünde ifade vermiş ancak basına konuşmamıştı. Amerikan CBS televizyonunun pazartesi günü yayınlanacak ‘60 dakika’ programına katılan Willey de Clinton'u zor durumda bırakacak yeni açıklamalar yaptı.

Önce öptü sonra...

Willey, gönüllü olarak çalıştığı Beyaz Saray'da başından geçenleri şöyle anlattı: ‘‘Başkan'ın kapısını çalarak ‘Geçinemiyorum, bana lütfen bir iş bulun' dedim. Başkan beni Oval Ofis'teki özel odasına aldı. Önce öpmeye çalıştı, sonra elimi tutup cinsel organına götürdü' dedi.

Başkan yalan söylüyor

Clinton'un avukatı Bob Bennett, Willey'in ‘yalancı' olduğunu, Başkan'ın ‘örgütlü bir kampanyayla karşı karşıya olduğunu' iddia etti. Clinton da, daha önce verdiği yeminli ifadede Willey'le ilgili iddiaları reddetmişti. Genç kadın CBS televizyonunda ‘Başkan'ın yalan söylediğini' öne sürdü.

Clinton dosyasındaki cinsel ilişki tarifi

Paula Jones'un avukatlarının mahkemeye sundukları belgelerde ‘cinsel ilişki nedir' sorusuna cevap verdikleri de ortaya çıktı. Oral seksi cinsel ilişki saymayan Başkan'a verilen ‘cinsel derste' özetle şöyle deniliyor: ‘‘Kişinin cinsel organlarıyla, kasığıyla, göğüsleriyle kendi veya karşıdaki partnerinin cinsel arzu veya zevki için teması; kişinin vücudunun herhangi bir kısmı veya bir objeyle diğer bir kişinin cinsel organlarının teması; kişinin cinsel organlarının bir başka kişinin vücudunun herhangi bir kısmı veya bir objeyle teması; temas da doğrudan veya elbisenin üzerinden kasti temas demektir.’’

Son kurban

Kathleen Willey iş bulmak için yardım istediği Başkan'ın kendisine de tacizde bulunduğunu iddia etti.

Şikayetler çantalara sığmıyor

Bill Clinton hakkındaki şikayetler artık çantalara sığmıyor. Paula Jones'un avukatları mahkemeye, ‘Clinton'un kadınlarının ifadelerini' de kapsayan 700 sayfalık bir dosya sundu. Dosyada, Clinton'dan şikayeti olan bütün kadınların ifadeleri de ver alıyor.

Hillary hâlâ savunuyor

First Lady hâlâ kocasına arka çıkıyor. Hillary Clinton kocasının ‘sağcı bir komplonun kurbanı olduğu' iddiasında.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!