'Başbakanı şiddet ve nefretle kınıyorum'

Güncelleme Tarihi:

Başbakanı şiddet ve nefretle kınıyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 15:13

MHP, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Irak’ın kuzeyine bir operasyon düşüncemiz yok’ açıklamasını şiddet ve nefretle kınıyorum” dedi

Şandır, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan’ın halkın aklıyla alay ettiğini söyledi. Irak’ın Kuzeyi’ndeki Kandil Dağı’na yönelik olası bir müdahalenin aylardır konuşulduğunu belirten Şandır, “Ülkemiz hergün şehit vermektedir. Türkiye PKK tarafından mayın tarlasına dönüştürülmektedir. Hergün anaların yüreği yanmaktadır. Bütün bu gelişmelerden sonra Başbakanın ‘Irak’ın kuzeyine bir operasyon düşüncemiz bulunmamaktadır’ demesini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Madem böyle yapacaksınız, bu toplumu bu güne kadar niye oyaladınız” dedi.

EKONOMİ BAKANLIĞI KURULACAK

Şandır, Türkiye’nin 4.5 yıllık AKP iktidarı döneminde hızla üretimden uzaklaştığını ifade ederek MHP iktidarında Ekonomi Bakanlığı’nın kurulacağını açıkladı. İktidar olmaları durumunda 5 yıl süreyle uygulanacak üretim ekonomisi sonucunda 2012 yılında Türkiye’nin gayri safi milli hasılasının 1 milyar doların üstüne çıkacağını belirten Şandır, kişi başına düşen gelirin ise 9 bin 219 dolara çıkaracaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!