Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu kepazeliğe son ver

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yıldırımdan Kılıçdaroğluna: Bu kepazeliğe son ver
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 16:56

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Yenikent-Temelli yolu temel atma töreninde yaptığı konuşmada CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'a tepki göstererek Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. Başbakan Yıldırım, 'Kılıçdaroğlu bu kepazeliğe son ver' dedi.

Haberin Devamı

İşte Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

CHP'Lİ AKAYDIN'IN SÖZLERİNE TEPKİ

Kılıçdaroğlu şimdi yabancı ülkelerden, yabancı dergilerden medet umuyor. Yazık, yazık. Adalete, terör sempatizanları ile yol yürüyerek ulaşamazsın ey Kılıçdaroğlu. Bu CHP iyice şirazesinden çıktı. Bir milletvekili diyor ki; 15 Temmuz darbesi bir tiyatrodur. Bu ne biçim darbe diyor. Meclis'i bombaladı 1 milletvekili bile ölmedi. Bizim pilotlarımız bardaktaki suya bile nişan alıyorlar diyor. Sen ne biçim insansın. Şehitlerimizin ruhunu incitecek sözleri nasıl söylersin.

"BU KEPAZELİĞE SON VER"

FETÖ'yü aklamaya çalışmak sizin haddinize mi? 17-25 yargı darbesinden sonra da Pensilvanya'ya gittiğini ve terör örgütünün ne kadar güzel çalışmalar yaptığını da ballandıra ballandıra anlatmıştı. Kılıçdaroğlu bu kepazeliğe bir son ver. Millet, bu adama karşı ne yapacağını merakla bekliyor. Birçok alanda yatırımlarımız devam ediyor.

 

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!