Başbakan Yıldırım'dan AB'ye: Türkiye olmayınca işleri rast gitmiyor

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yıldırımdan ABye: Türkiye olmayınca işleri rast gitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 14:42

Başbakan Yıldırım, "Bu millet oynanmak istenen kirli oyunu görüyor ve biliyor. Bunun cevabı 16 Nisan'da. Türkiye, 'evet'le Avrupa'yı inletecek" dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım, Ardahan'da PTT Kavşağı'nda düzenlen mitingde vatandaşlara hitap etti. Başbakan Yıldırım, "Vakti zamanında memleketi yönetemeyenler şimdi Türkiye'nin geleceği hakkında ahkam kesiyorlar. Bunlar bir belediyeye bile sahip çıkamadılar, ülkenin geleceğine mi karar verecekler" diye konuştu.

TÜRKİYE OLMAYINCA İŞLERİ RAST GİTMİYOR

Yıldırım, "Bu millet oynanmak istenen kirli oyunu görüyor ve biliyor. Bunun cevabı 16 Nisan'da. Türkiye, 'evet'le Avrupa'yı inletecek" dedi. Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: "Almanya, Hollanda yöneticilerini buradan kınıyorum. Esasında Almanya olsun Hollanda olsun nüfusun çoğu, orada yaşayanların büyük bir kesimi Türkiye'ye karşı düşman değil, Türkiye'nin dostu ama yöneticiler, seçim olacak, fazla oy almak için oturuyorlar, yatıyorlar, kalkıyorlar Türkiye. Türkiye olmayınca işleri rast gitmiyor. Bu Türkiye ne kadar büyük bir memleketmiş, Avrupa'nın siyaseti de artık Türkiye'den belirleniyor. Bilsinler ki bunlar bizi kutlu yolculuğumuzdan döndüremezler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!